#InstaCelebs: Η γλυκιά ήττα του Αργυρού και ο θεμέλιος λίθος της Γερμανού
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η γλυκιά ήττα του Αργυρού και ο θεμέλιος λίθος της Γερμανού

#InstaCelebs: Η γλυκιά ήττα του Αργυρού και ο θεμέλιος λίθος της Γερμανού

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά. Οι Celebrities πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο με συγγενείς και φίλους. Άλλοι πάλι συνέχισαν να δουλεύουν και άλλοι βρήκαν ευκαιρία για ταξίδι. Από την περήφανη μαμά Madonna, που κάθισε στις κερκίδες του γηπέδου για τον γιο της David, στο ταξίδι της Μαρίας Μπακοδήμου στην Αγγλία και τον αγώνα μπάσκετ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Αυτές και άλλες αναρτήσεις των τελευταίων ωρών που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

#BadHairDay

Η Ελένη Φουρέιρα είναι τόσο χαρούμενη για τον πλατινένιο δίσκο στην Ισπανία. Τόσο, που όπως η ίδια λέει, δεν την ενδιαφέρει που ανεβάζει το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, με τα μαλλιά της πρόχειρα πιασμένα πάνω. Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη SONY International, κυκλοφόρησε στην Ισπανία το Fuego, την συμμετοχή της δηλαδή στη Eurovision. Το κομμάτι έγινε επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η Φουρέιρα έκτοτε, έχει εμφανιστεί στην ισπανική τηλεόραση και σε μουσικά βραβεία της χώρας.

https://www.instagram.com/p/BqVWVo8lpSq/

#ObamaCare

Η Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος, το νέο της βιβλίο Becoming, από το οποίο έχουν προκύψει ήδη μια σειρά από ειδήσεις. Τόσο για την περίοδο που η σύζυγος του πρώην Προέδρου έμενε στο Λευκό Οίκο, όσο και για την σφοδρή επίθεση του Τραμπ εναντίον τους. Εδώ, ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε σε μια από τις συνεντεύξεις της με ένα μπουκέτο λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/BqTwFkFhD5p/

#CornerStone

Η Ναταλία Γερμανού μας καλησπερίζει κάθε μεσημέρι τα Σαββατοκύριακα, από τη συχνότητα του ALPHA. Μαζί της, εκτός των υπολοίπων, βρίσκεται αυτή τη σεζόν και ο Κώστας Τσουρός. Η σχέση τους είναι ιδιαίτερα στενή, τουλάχιστον έτσι δείχνει. Για την ακρίβεια, σε ανάρτησή της στο instagram, η παρουσιάστρια τον αποκάλεσε “θεμέλιο λίθο” της. Οι ομάδες πάντα κάνουν τη διαφορά.

https://streamable.com/6gkyd

#AfterTheatre

Ο θίασος του “Μαριχουάνα Stop!” πήγε για φαγητό αμέσως μετά το τέλος της διπλής παράστασης της Κυριακής. Η πρωταγωνίστρια του έργου, Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάρτησε ένα Insta Story μαζί με το Γιώργο Βάλαρη και τη Βίκυ Κουλιανού. Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μαζική προσέλευση στο Gazi Theatre για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

https://streamable.com/qahrx

#Madonna

Η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται συχνά το τελευταίο διάστημα στην Πορτογαλία. Βλέπετε ο γιος της David Banda θέλει να ακολουθήσει καριέρα ποδοσφαιριστή. Ο 13χρονος θετός γιος της Madonna έχει ενταχθεί στην ομάδα νέων της Μπενφίκα. Η περήφανη μαμά, τον παρακολουθεί συχνά από τις κερκίδες. Έτσι και την Κυριακή, όταν η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο με τον γιο της εν ώρα δράσης.

https://www.instagram.com/p/BqUv7W7BThH/

#BasketBall

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να βρίσκεται στα καλύτερά του, στο χώρο του τραγουδιού, δεν φαίνεται όμως να έχει ξεχάσει τον αθλητισμό. Συμμετέχει ενεργά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Basket, “Basket Maniacs”. Η ομάδα του Athens Crip, μπορεί να ηττήθηκε με έναν πόντο διαφορά την Κυριακή, όμως ο τραγουδιστής ανάρτησε περήφανος τους συμπαίκτες του από το παρκέ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ομάδα μπάσκετ όπου αγωνίζεται

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ομάδα μπάσκετ όπου αγωνίζεται

#SuperGirl

Σε μια μορφή αυτοψυχανάλυσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη μοιράζεται σκέψεις και συμβουλές για τον μικρότερο εαυτό της. Πλάι σε μια φωτογραφία ενός κοριτσιού ντυμένου σούπερ ήρωα, η πρώην κριτής του X Factor κάνει “φωναχτές” σκέψεις. “Δεν πειράζει που κρύβεις τις καλές τις μέρες. […] Μόνο να προσέχεις. Γιατί έτσι δεν τις απολαμβάνεις. Δεν τις ζεις. Τις μικραίνεις. Τις αδικείς. Και μπορεί να θυμώσουν και ν αργήσουν να ξανάρθουν” γράφει.

https://www.instagram.com/p/BqVuP1Rg3zC/

#TourOperator

Ξενάγηση στο Brighton της Αγγλίας μας κάνει η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια περπατά μπροστά από μια συστάδα χρωματιστών και μικροσκοπικών σπιτιών, που κοιτούν τον απέραντο ωκεανό. Όπως μας ενημερώνει, αποτελούν στην πραγματικότητα την εξοχική κατοικία των κατοίκων της αγγλικής πόλης. “Όταν καλοκαιριάζει είναι το εξοχικό τους . Ανοίγουν τις ξαπλώστρες και με τσάι και συμπάθεια χαζεύουν τον ωκεανό” μας εξηγεί η κριτής του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

https://www.instagram.com/p/BqUoNP9l6dR/

#TBS

Η Άντζελα Γκερέκου ανάρτησε μια φωτογραφία από το παρελθόν. Σε αυτή, κρατά τη νεογέννητη κόρη της, Μαρία, που γεννήθηκε πρόωρα το 2001. “Σε αυτή την φωτογραφία έξω από την θερμοκοιτίδα παίρνω αγκαλιά το πρόωρο μωρό μου για πρώτη φορά. Λίγες μέρες μετά ήρθε σπίτι μας γερή και δυνατή!” σχολιάζει η πρώην βουλευτής. Όπως αναφέρει, την Κυριακή ήταν “παγκόσμια ημέρα προωρότητας”, εξ ου και η επιλογή της φωτογραφίας από τα παλιά.

https://www.instagram.com/p/BqSLy3TgMg8/