#InstaCelebs: Η νονά Αθηνά Οικονομάκου και η νοσταλγική διάθεση της Madonna
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η νονά Αθηνά Οικονομάκου και η νοσταλγική διάθεση της Madonna

#InstaCelebs: Η νονά Αθηνά Οικονομάκου και η νοσταλγική διάθεση της Madonna

Νέο τραγούδι, νέες εμφανίσεις, νέα Έλλη Κοκκίνου που φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη της πάει πολύ. Την ίδια ώρα, η Αθηνά Οικονομάκου αναπολεί τα ανέμελα παιδικά της χρόνια, πάνω σε ένα ποδήλατο με τη βαφτιστήρα της. Οι αναρτήσεις των διάσημων στο instagram που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

#GNTM

Με μια φωτογραφίας της, σε πόζα James Bond, η Βίκυ Καγιά από το πλατό του GNTM θυμίζει σε διαγωνιζόμενες και επικριτές, πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/BqpxiVCFDc-/

#CallMyName

Περισσότερες εικόνες από την φαντασμαγορική έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην Παραμυθούπολη της Κύπρου, ανάρτησε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Το κοινό φωνάζει το όνομά της και εκείνη αισθάνεται υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/Bqm18IFhpQF/

#GodMother

Μια φωτογραφία με την μικρή της βαφτιστήρα ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους είναι πάνω σε ποδήλατα – παιδικό και για την ηθοποιό – και η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” αναπολεί τις ημέρες που ήταν και εκείνη παιδί.

https://www.instagram.com/p/BqpTxGEH0bv/

#Salonika

Και η Έλλη Κοκκίνου ξεκίνησε την Κυριακή που μας πέρασε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας κάποιες από τις στιγμές της βραδιάς.

https://streamable.com/re7yo

#Nostalgia

Με νοσταλγική διάθεση η Madonna κάνει repost ένα βίντεο θαυμαστών της και θυμίζει στον Γάλλο παραγωγό της Mirwais εκείνες τις δημιουργικές εποχές. Οι φήμες λένε πως η βασίλισσα της pop θα επιστρέψει δισκογραφικά με μια νέα συνεργασία μαζί του.

https://www.instagram.com/p/Bqp0dQaBGRD/

#DessertLife

Στο Abu Dhabi και βόλτα στην έρημο η Bella Hadid που φόρεσε το κράνος της και μαζί με την παρέα της έτρεξαν προς τον ορίζοντα σε ένα σκηνικό που όσο βλέπει το μάτι υπάρχουν μόνο αμμόλοφοι.

https://www.instagram.com/p/Bqm7zzPDgw7/