#InstaCelebs: Η σούπα του Λαζόπουλου και τα μαγικά της JLo
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η σούπα του Λαζόπουλου και τα μαγικά της JLo

#InstaCelebs: Η σούπα του Λαζόπουλου και τα μαγικά της JLo

Τα Σαββατοκύριακα οι διάσημοι χρήστες του Instagram (και όχι μόνο) φροντίζουν να ανεβάσουν μερικές από τις στιγμές χαλάρωσης με φίλους και κοντινά πρόσωπα. Μια βόλτα στον κόσμο των social media και εντοπίσαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις Ελλήνων και ξένων Celebrity.

Από τον ταχυδακτυλουργό που τρέλανε την JLo, στην σούπα του… καφέ του Λάκη Λαζόπουλου και τα Insta ευχαριστώ του Νίκου Μουτσινά.

#Magician

Τον διάσημο μένταλιστ, Λιόρ Σουσάρντ είχε καλεσμένο για δείπνο η super star Jlo και το βίντεο που ανάρτησε από την κουζίνα του σπιτιού της ήταν πραγματικά απολαυστικό. Ο Alex Rodriguez, ο σύντροφός της τραγουδίστριας δεν ήξερε πραγματικά του του συνέβαινε.

https://www.instagram.com/p/Bqjl490ALii/

#Shooting

Μια γεύση από τα γυρίσματα της σειράς του OPEN, στην οποία πρωταγωνιστεί μας έδωσε ο Αποστόλης Τότσικας στο Instagram. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται και η συμπρωταγωνιτριά του Τζένη Θεωνά. Η τελευταία, παρότι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

https://www.instagram.com/p/BqhgULoh3au/

#NotCoffee

Σε InstaStory mood ο Λάκης Λαζόπουλος που μοιράστηκε το Σάββατό του με όσους τον ακολουθούν στο Instagram. Εκτός από ένα ζεστό αναμμένο τζάκι, τον είδαμε να απαθανατίζει ένα φλιτζάνι εσπρέσο. Το εσωτερικό του όμως δεν ήταν καφές, αλλά όπως μας ενημερώνει ο ίδιος, ζεστή σούπα κουνουπίδι.

https://streamable.com/0ddpe

#SportsFamily

Στα χνάρια του πατέρα του, ο Αναδιώτης ο νεότερος φαίνεται πως του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Ο παρουσιαστής τον απαθάντισε σε μια επιτυχημένη προσπάθεια στο τρέξιμο μετ’ εμποδίων. Ο Νίκος Αναδιώτης και η οικογένειά του βρίσκονται το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρα του πρώην παίκτη του Nomads, το Αίγιο.

https://streamable.com/xcvxp

#StreetAthens

Βόλτα στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής για τη Μαρία Καβογιάννη που εντυπωσιάστηκε από τα αναρίθμητα acts των διαφόρων street performer στην πολυσύχναστη Ερμού.

https://www.instagram.com/p/BqiKAHuC-Pe/

#Grateful

Λουσμένος στον ήλιο και με ένα πλατύ χαμόγελο, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του στο Instagram, οι οποίοι ξεπέρασαν αισίως του 300 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/Bqha32eFHih/