#InstaCelebs: Η Γερονικολού αναπολεί, ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει!
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η Γερονικολού αναπολεί, ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει!

#InstaCelebs: Η Γερονικολού αναπολεί, ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει!

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ryan Reynolds, η καλοκαιρινή εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού, η επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια, ο γάτος της Μαίρης Συνατσάκη κι άλλα τόσα που έχει ενδιαφέρον να μάθετε παίρνοντας τον πρωινό σας καφέ, βρίσκονται μόλις ένα «κλικ» μακριά σας.

#TiNaLeneArage

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Νέζου «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες», βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά, με το Βασίλη Καλλίδη και τη Χριστίνα Πολίτη. Τι να λένε άραγε; Κανείς δεν ξέρει, μιας κι η παρουσιάστρια αφαίρεσε τον ήχο του βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BqYL-bJl7Lv/?utm_source=ig_web_copy_link

#AlwaysAwesome

Ο Antonio Banderas αποδεικνύει ότι η γοητεία δεν έχει ηλικία και στέλνει την καλημέρα του από τη Μαδρίτη. Αυτό. Είναι τόσο όμορφος που δε χρειάζονται άλλα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/BqZZk_CgfKX/?utm_source=ig_web_copy_link

#WhatHappensInVegas

Stays in… Instagram! Ή τουλάχιστον αυτό ακολουθεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που συνεχίζει να μοιράζεται με τους followers του στο Instagram υπέροχες εικόνες από το ταξίδι του στο Las Vegas. Διαβάζοντας ανάμεσα στα hashtags, συνοδεύει μουσικά τις φωτογραφίες του με το Here Comes The Sun της Nina Simone.

https://www.instagram.com/p/BqXzlHZHv6d/?utm_source=ig_web_copy_link

#PowerOfIllusions

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο Museum of Illusions και ξενάγησε το 6ο Λύκειο Ζωγράφου στις αίθουσες του μουσείου, βλέποντας τα εκθέματα από τη δική τους οπτική. Τις στιγμές μοιράστηκε με Insta-Video.

https://www.instagram.com/p/BqaI7tmCr4O/?utm_source=ig_web_copy_link

#GoBlueM

Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Παιδιών ήταν η χθεσινή (20 Νοεμβρίου) κι ο Orlando Bloom, θυμίζοντας στους followers του τη διαφήμιση που για τη Unicef, τους προέτρεψε να κάνουν αυτόν τον κόσμο έναν καλύτερο τόπο για τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/BqYAUMgg7nE/?utm_source=ig_web_copy_link

#Bach3lor

Το τρίτο μέρος της ταινίας Bachelor θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων. Αυτό ακριβώς μοιράστηκε με τους φίλους της η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, μαζί με μια φωτογραφία από τα καλοκαιρινά γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/BqZYCzYn1pp/?utm_source=ig_web_copy_link

#CottonCandyClouds

Έτσι ακριβώς χαρακτήρισε τα σύννεφα η Khloe Kardashian και μοιράστηκε ένα πανέμορφο χρωματικά ηλιοβασίλεμα με τους followers της.

https://www.instagram.com/p/BqYUpOtA955/?utm_source=ig_web_copy_link

#HeSBackForGood

Τις πρώτες στιγμές της ανάρρωσής του μοιράζεται με τους φίλους του, ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους Κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας. Ταχεία και καλή ανάρρωση του ευχόμαστε κι εμείς.

https://www.instagram.com/p/BqZR2q0AHgu/?utm_source=ig_web_copy_link

#SomewhereInEmirates

Μια σκηνή από την καινούρια του ταινία 6 Underground μοιράστηκε στο Instagram o Ryan Reynolds μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Manuel Garcia Rulfo και Corey Hawkins. Οι τρεις τους σε ένα ελικόπτερο κάπου στα Εμιράτα, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

https://www.instagram.com/p/BqZ8aOmBy_x/?utm_source=ig_web_copy_link

#TimosRuleZ

Φωτογραφία με τον απίθανο γάτο της, Τίμο, ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη, με λεζάντα: «Τι πιστεύετε ότι σημαίνει το ύφος αυτού του γάτου; Ειλικρινά δηλαδή! Πείτε γιατί εγώ δεν έχω πια λόγια…». Δεν ξέρουμε τι σημαίνει το ύφος του, αλλά ξέρουμε με σιγουριά ότι είναι ένας κούκλος,

https://www.instagram.com/p/BqaU1lDha-O/?utm_source=ig_web_copy_link

#KeepWalkingMana

Τι γίνεται όταν η μαμά σου σπάσει την καφετιέρα και δε θέλει να το καταλάβεις; Πολύ απλά την αντικαθιστά με ένα μπρίκι, βάζει και το καπάκι κι εύχεται να μην το καταλάβεις. Ή τουλάχιστον έτσι έκανε η μαμά του Γιάννη Τσιμιτσέλη κι εκείνος το μοιράστηκε με ένα αστείο video.

https://www.instagram.com/p/BqZEhQSF4os/?utm_source=ig_web_copy_link