#InstaCelebs: Μια διάσημη γάτα, ένα δώρο για τη μαμά και τρεις σέξι εμφανίσεις!
Ελλάδα

#InstaCelebs: Μια διάσημη γάτα, ένα δώρο για τη μαμά και τρεις σέξι εμφανίσεις!

#InstaCelebs: Μια διάσημη γάτα, ένα δώρο για τη μαμά και τρεις σέξι εμφανίσεις!

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις των celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Τα post των επωνύμων στο Instagram που κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερα Likes για σήμερα.

Δώρο αξίας 250.000$ έκανε η Kylie Jenner στη μητέρα της και μάλιστα μία εβδομάδα πριν τα γενέθλιά της. Μια κατακόκκινη Ferrari με έναν λευκό φιόγκο περίμενε την Kris Jenner στο γκαράζ, η οποία έμεινε έκπληκτη.

https://www.instagram.com/p/BpiqCIwnp9V/?utm_source=ig_web_copy_link

Για κούρεμα πήγε η Φαίη Σκορδά τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, σε κομμωτήριο της Γλυφάδας. Σε insta story μοιράστηκε τη στιγμή, με τη μικρή φρατζούλα και το μοντέρνο κούρεμα να φαίνεται.

https://www.instagram.com/p/Bm1HZA0nXhz/?utm_source=ig_web_copy_link

Για την παγκόσμια ημέρα γάτας, η Taylor Swift δημοσίευσε ένα βιντεάκι με τη γάτα της, Olivia. Η αφράτη γάτα, που φαίνεται πιο απαλή από τα κουβερτάκια του χώρου, απολαμβάνει την ηρεμία της και δίνει ένα απαλό φιλάκι στο δάχτυλο της Taylor Swift όταν την πλησιάζει.

https://www.instagram.com/p/BphPK0qF7_a/?utm_source=ig_web_copy_link

Δημόσιο «ευχαριστώ» από την Ελένη Φουρέιρα για τα 1 εκατομμύριο views του “Tomame” μέσα σε 3 ημέρες, Η Ελένη έγραψε πλάι σε ένα καρέ από το βίντεοκλιπ, “thank you my angels”. Πρόκειται για το νέο single της τραγουδίστριας, με το οποίο κάνει τα πρώτα της βήματα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ισπανική αγορά.

https://www.instagram.com/p/BpjYb2Zg2Jz/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo φωτογραφήθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου του CR7 στη Λισαβόνα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από κάτω, περιμένοντας να τους πετάξει τη μπάλα που κρατούσε στα χέρια.

https://www.instagram.com/p/Bph0QN0ld2Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ariana Grande ανέβασε ένα live βίντεο από πρόσφατη εμφάνισή της , σε μικρό συναυλιακό χώρο. Οι θαυμαστές της χειροκροτούσαν τη μικροκαμωμένη τραγουδίστρια (1.53μ.!) με την υπέροχη φωνή.

https://www.instagram.com/p/BpiskeUgMeM/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα απόφθεγμα ζωής μοιράστηκε στο Instagram ο γνωστός ποδοσφαιριστής Neymar Jr. Συγκεκριμένα έγραψε: «Μαθαίνουμε να είμαστε ευτυχείς όταν καταλαβαίνουμε ότι το να είσαι λυπηρό δεν έχει καμία χρησιμότητα», αφήνοντας ένα χαμόγελο στα χείλη μας.

https://www.instagram.com/p/BpkFJgPAbFB/?utm_source=ig_web_copy_link

Με απόφθεγμα και ο Θοδωρής Θοδωρόπουλος που πέρσι συμμετείχε στο Survivor. Το μοντέλο  ανέβασε μια φωτογραφία του μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας μόνο την πετσέτα του και έγραψε: «Ο δρόμος είναι δικός σου και μόνο δικό σου. Άλλοι μπορούν να τον περπατήσουν πλάι σου, αλλά μόνο ένας μπορεί να τον διαβεί για εσένα».

https://www.instagram.com/p/BpkN2c3nR7m/?hl=el&taken-by=only.theo

Κανονικά συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «το τατουάζ» στα Μετέωρα. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της ομάδας του γεμάτη «αγάπη, αγάπη, αγάπη και… αγάπη», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Bpjqha6hfqV/?utm_source=ig_web_copy_link