#InstaCelebs: Τα αυτιά της SJP, οι φωτιές του Παπακαλιάτη και η πιο γλυκιά γιαγιά
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα αυτιά της SJP, οι φωτιές του Παπακαλιάτη και η πιο γλυκιά γιαγιά

#InstaCelebs: Τα αυτιά της SJP, οι φωτιές του Παπακαλιάτη και η πιο γλυκιά γιαγιά

Το #1 που ήρθε επιτέλους στον Lenny Kravitz, το σοκολατένιο όργιο του Στέλιου Παρλιάρου, η μάσκα ομορφιάς του Ανδρέα Γεωργίου, το «αντίο» της Adriana Lima  στη Victoria’s Secret κι όσα ακόμα θέλετε να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας.

#AdrianasGoodbye

Το δικό της «αντίο» στην οικογένεια της Victoria’s Secret είπε η Adriana Lima ανεβάζοντας ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram. Ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εταιρίας που της έδειξαν τον κόσμο, μοιράστηκαν μαζί της τα μυστικά τους κι όχι μόνο της έδωσαν φτερά, αλλά -κυρίως- της έμαθαν να πετάει. Πριν λίγες ώρες είχε περπατήσει για τελευταία φορά στο show της Victoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/Bp73DwRhTtU/?utm_source=ig_web_copy_link

#SweetestGrandma

«Ψεύδεται! Και ακούει και ψεύδεται!», με αυτή τη λεζάντα ανέβασε η Φωτεινή Αθερίδου ένα αστείο βιντεάκι με τη γιαγιά της, μητέρα του πατέρα της Θοδωρή.

https://www.instagram.com/p/Bp7I0kmAV89/?utm_source=ig_web_copy_link

#ShareYourEars

Η Sarah Jessica Parker είναι γνωστή για την αδυναμία της σε ξεχωριστά κομμάτια της μόδας. Φαίνεται πως αυτή της η λατρεία ήταν κοινή, με την τηλεοπτική περσόνα που την έκανε περισσότερο γνωστή μέσα από τη σειρά Sex And The City. Στη φωτογραφία μοιράζεται με τους followers της δύο αξεσουάρ για το κεφάλι, που θυμίζουν πολύ Μίκυ Μάους.

https://www.instagram.com/p/Bp7jznrg1zI/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThisBoyIsOnFire

Με μια σειρά από λήψεις του να κοιμάται μας χαιρέτισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από το Hollywood των ΗΠΑ όπου και βρίσκεται. Η βραδιά που προηγήθηκε ήταν μουσική και έντονη και έτσι ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ανάγκη από ξεκούραση.

https://www.instagram.com/p/Bp7kOSnH2xP/?utm_source=ig_web_copy_link

#LennysLowIs1

Μπορεί ο Lenny Kravitz να έχει τόσα χρόνια καριέρα, όμως πάντα μια πρωτιά την γιορτάζει σαν πρωτοεμφανιζόμενος. Ο καλλιτέχνης  μοιράζεται με τους ακολούθους του στο Instagram την πρώτη θέση του κομματιού Low στο Dance Chart του Billboard. Καλή δουλειά, Lenny.

https://www.instagram.com/p/Bp8DqsSl0LA/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThanxPeople

Με ένα φαρδύ χαμόγελο, ο καλλιτέχνης και – σύντομα – κριτής του La Banda, ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή την Πέμπτη.

https://www.instagram.com/p/Bp70WgCF_j2/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheUltimateChocolateOrgy

Αν είναι να κολαστεί κανείς, τότε θα πρέπει να το κάνει μόνο με ένα γλυκό του Στέλιου Παρλιάρου. Και δη, ένα σοκολατένιο, λαχταριστό κορμό που μοιάζει να προκαλεί τις αισθήσεις ακόμη και από μια ψυχρή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Bp8lt2jlcEZ/?utm_source=ig_web_copy_link

#SomethingSaltyAsWell

Η Μυρτώ Αλικάκη δημιουργεί στην κουζίνα και μοιράζεται τις λιχουδιές της με τους φίλους της στο Instagram. Κι όχι μισές δουλειές. Η ηθοποιός που εμφανίζεται στο “Τατουάζ” δίνει τη συνταγή βήμα, βήμα για όποιον λιγουρεύεται μια νόστιμη τηγανιά κοτόπουλου.

https://www.instagram.com/p/Bp6yhHMnja0/?utm_source=ig_web_copy_link

#CoolAsACucumber

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν γνωρίζει μόνο από επιτυχημένες τηλεοπτικές συνταγές. Ξέρει και από μυστικά ομορφιάς. Εδώ που τα λέμε, το αγγούρι είναι βασική συνταγή για όσους θέλουν να απαλύνουν το πρήξιμο από τους ταλαιπωρημένους κύκλους κάτω από τα μάτια.

https://www.instagram.com/p/Bp7juLBhnFx/?utm_source=ig_web_copy_link