#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Βίσση κι η γιαγιά των Kardashians
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Βίσση κι η γιαγιά των Kardashians

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Βίσση κι η γιαγιά των Kardashians

Πού θα εμφανιστεί η Britney Spears και κάνει διαρκώς πρόβες; Πώς έβγαζε το χαρτζιλίκι της η Madonna όταν ήταν φοιτήτρια; Τι καιρό κάνει στη Μαδαγασκάρη; Οι απαντήσεις στα παραπάνω και μερικά ακόμη bonus posts από τα Instagram των celebrities που ακολουθούμε, είναι εδώ για να συντροφέψουν τον πρωινό καφέ, αλλά κυρίως να σας φτιάξουν τη διάθεση.

#HappyBirthdayAnna

Η  Άννα Βίσση είχε χθες, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, τα γενέθλιά της κι έσβησε τα κεράκια της σε Insta-Story σε ένα διάλειμμα από την τελική της πρόβα στο Hotel Ermou.

https://streamable.com/ctjkd

#BackOnStage

H Britney Spears κάνει συνεχώς πρόβες τον τελευταίο καιρό, μιας κι ετοιμάζει ένα καινούριο show που θα παρουσιάσει στο Las Vegas. Εδώ, ένα χαρακτηριστικό video.

https://www.instagram.com/p/Brl2JIsgZe9/?utm_source=ig_web_copy_link

#BellaCiao

Η Monica Bellucci είναι από τις ομορφότερες γυναίκες. Μπορεί την επίσημη σελίδα της να μην τη διαχειρίζεται προσωπικά, αλλά όσοι το κάνουν δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με το πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνεται σε κάθε φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/BrmTUNNAXtn/?utm_source=ig_web_copy_link

#CreationAlwaysWins

Η Madonna όσο ήταν φοιτήτρια στη σχολή χορού της Martha Graham στη Νέα Υόρκη έβγαζε τα απαραίτητα χρήματα ποζάροντας γυμνή σε μαθήματα ζωγραφικής και φωτογραφίας. Όταν έγινε διάσημη, οι φωτογραφίες αυτές πουλήθηκαν πολύ ακριβά, αλλά κάποια χρόνια αργότερα γύρισαν σε εκείνη ως γαμήλιο δώρο. Εδώ, μοιράζεται μία από αυτές τις φωτογραφίες, περνώντας το δικό της μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/BrlTzmnBveF/?utm_source=ig_web_copy_link

#TrueThighs

Η κόρη της Khloe Kardashian, True, είναι ένα από τα ομορφότερα μωρά. Εδώ, η ευτυχισμένη μαμά μοιράζεται μια φωτογραφία της που τα ποδαράκια της είναι σαν κρουασάν έτοιμα για φάγωμα. Έτσι, για να μας φτιάξει τη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Brl-qXIgzER/?utm_source=ig_web_copy_link

#MJSuperStar

Η γιαγιά των Kardashians, MJ, έχει τη δική της προσωπικότητα. Η Kim Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο που κράτησε μόλις 2,5 μήνες (κάτι ασυνήθιστο για την εποχή) και πώς η MJ της έχει διδάξει να ακολουθεί πάντα την καρδιά της.

https://www.instagram.com/p/BrnYiDwHczA/?utm_source=ig_web_copy_link

#ViewFromHisGround

Άλλοι κοιτούν τον ουρανό κι άλλοι τους φοίνικες! Λίγο πριν τον πρώτο προημιτελικό του Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε μια ειδυλλιακή φωτογραφία από τη Μαδαγασκάρη.

https://www.instagram.com/p/BrnDG7Tl2sJ/?utm_source=ig_web_copy_link