#InstaCelebs: Το chardonnay της Κλίντον και η τηλεοπτική κόρη της Γερονικολού
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το chardonnay της Κλίντον και η τηλεοπτική κόρη της Γερονικολού

#InstaCelebs: Το chardonnay της Κλίντον και η τηλεοπτική κόρη της Γερονικολού

Πώς θα σου φαινόταν αν έπινες ένα κρασί παρέα με την Χίλαρι Κλίντον, ενώ παρακολουθείτε μια παράσταση στο Broadway; Η πρώην Πρώτη Κυρία σε καλεί να δοκιμάσεις την τύχη σου. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μουτσινάς μας προσκαλεί στη νέα του θεατρική δημιουργία, η Σμαράγδα μας συστήνει τον Ορέστη και η Κατερίνα Γερονικολού αγκαλιάζει σφιχτά την τηλεοπτική της κόρη από τη σειρά “Το Τατουάζ”.

Οι αναρτήσεις των Celebrity στο instagram, είναι εδώ.

#Theater

“Ανυπομονώ να έρθετε να δείτε αυτή την υπερφανταστική τρέλα που έχουμε ετοιμάσει!”. Ο Νίκος Μουτσινάς μας παρουσιάζει το poster της νέας θεατρικής του παράστασης “Βερβερίτσα” που κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο.

https://www.instagram.com/p/BqsTS9Yl2uI/

#Orestis

Εκτός από τον Γιάννη, τον αξιαγάπητο σκύλο της, η Σμαράγδα Καρύδη έχει έναν μικρό έρωτα και για τον Ορέστη. Τον γάτο που ανάρτησε στο Insta Story της. Αυτός όμως δεν έχει επίσημο λογαριασμό στο Instagram (ακόμα).

Η Σμαράγδα Καρύδη μας συστήνει τον Ορέστη

Η Σμαράγδα Καρύδη μας συστήνει τον Ορέστη – Instagram

#Goodbye

Την παραγωγό που την έβγαλε, όπως λέει, από την αφάνεια, αποχαιρετά με ένα ιδιαίτερα έντονο συναισθηματικά post, η Katy Perry. Η Angelica Cob-Baehler υπήρξε μουσικός και τηλεοπτικός παραγωγός και σύμφωνα με την τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, προσβεβλημένη από καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/BqtAJkUHH9q/

#TV

Μια μεγάλη αγκαλιά στην τηλεοπτική της κόρη, τη Λυδία, δίνει στην τελευταία της ανάρτηση η Κατερίνα Γερονικολού. Η μικρή με τα γαλανά μάτια, είναι υποδύεται την κόρη της στο “Τατουάζ”.

https://www.instagram.com/p/BqshgqZnqUd/

#MakeAmerikaGreatAgain

Ο Τάκης Ζαχαράτος ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να προσθέσει άλλη μια περσόνα στην τεράστια γκάμα των μιμήσεών του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

https://www.instagram.com/p/Bqp9HWQBV2w/

#Wine&Politics

Πιες κι εσύ ένα ποτήρι καλό σαρντονέ με την παρολίγον πρόεδρο και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Η Αμερικανή συμμετέχει σε μια δράση για της οργάνωσης Onward Together, για την εμβάθυνση, όπως λέει της δημοκρατίας. Στα πλαίσια αυτής, θα παρακολουθήσει μαζί με όποιον επιλεγεί μια παράσταση στο Broadway, πίνοντας εκλεκτό κρασί.

https://www.instagram.com/p/BqsigLmB7DM/