#InstaCelebs: Το «ευχαριστώ» του Παπαργυρόπουλου κι η «καλημέρα» της SJP
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το «ευχαριστώ» του Παπαργυρόπουλου κι η «καλημέρα» της SJP

#InstaCelebs: Το «ευχαριστώ» του Παπαργυρόπουλου κι η «καλημέρα» της SJP

Πού πήγε βόλτα η κόρη της Καλομοίρας και με ποιον; Ποιος έβαλε κόκκινο κραγιόν και eyeliner στον Νίκο Μουτσινά; Τι φαγητό ετοιμάζει τα Χριστούγεννα κάποιος vegan; Οι απαντήσεις στα παραπάνω, με μερικά ακόμη bonus Instagram posts, βρίσκονται εδώ για να σας κάνουν παρέα στον πρώτο καφέ της μέρας.

#FromMadagaskarWithLove

Αν ψάχνετε τον Σάββα Πούμπουρα, δε θα τον βρείτε. Δεν έχει σήμα. Δεν έχει λόγια. Είναι στον παράδεισο. Ή τουλάχιστον έτσι γράφει ο ίδιος σε μια υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από τα γυρίσματα του Nomads στη Μαδαγασκάρη.

https://www.instagram.com/p/BrNQGsFlfi1/?utm_source=ig_web_copy_link

#VeganChristmas

Τι μπορεί να μαγειρέψει ένας vegan στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο ή αντί για «ψητό της Κυριακής»; Η απάντηση είναι… κουνουπίδι, μαγειρεμένο με θυμάρι και πάπρικα από τον Jamie Oliver. Κανείς δεν λέει «όχι» σ’ αυτό.

https://www.instagram.com/p/BrNMdBaAm4d/?utm_source=ig_web_copy_link

#BeforeVSAfter

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Για Την Παρέα» και τον Νίκο Μουτσινά την Δευτέρα. Εκεί, αποφάσισαν να κάνει μακιγιάζ ο ένας στον άλλον. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κολακευτικό και για τους δύο, που λογικά θα το καθιερώσουν από δω και στο εξής.

https://www.instagram.com/p/BrNfS9unjL-/?utm_source=ig_web_copy_link

#BestDayWithNouno

Η πανέμορφη κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία, βγήκε βόλτα με το νονό της, τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο, και πήγαν μέχρι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Smisthonian. Ωστόσο, το θέμα που θέτει η μαμά στη φωτογραφία είναι ποιος από τους δύο φοράει καλύτερα το μακρύ νάιλον μπουφάν-παλτό, που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Εσείς, τι λέτε;

https://www.instagram.com/p/BrNaMXjlyR7/?utm_source=ig_web_copy_link

#GoodByeNomads

Με τον δικό τους τρόπο ευχαρίστησαν και αποχαιρέτησαν τον κόσμο που τους στήριξε στο παιχνίδι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σήαρς. Πιο αναλυτικός ο πρώτος, πιο λιτός ο δεύτερος. Το αποτέλεσμα μετράει. Καλή επιστροφή!

https://www.instagram.com/p/BrNg6iQDSD9/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BrNyqgcgJBD/?utm_source=ig_web_copy_link

#GoodMorningNYC

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City και σχεδιάστρια παπουτσιών Sarah Jessica Parker στέλνει την καλημέρα της από τη δική της «αιώνια» πόλη, τη Νέα Υόρκη, που είναι εκθαμβωτική αυτή την εποχή.

https://www.instagram.com/p/BrNS-rngSd7/?utm_source=ig_web_copy_link

#LessonOfTheDay

Χθες, Δευτέρα, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε Insta-Story του ανέβασε την «κρεμάλα», που έγινε viral με αφορμή την χθεσινή μέρα. Αξίζει να βρούμε όλοι τη σωστή λέξη. Εσείς τι θα απαντήσετε;