#InstaCelebs: Το ηλιοβασίλεμα της Ελένης και τα γενέθλια της Britney Spears
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το ηλιοβασίλεμα της Ελένης και τα γενέθλια της Britney Spears

#InstaCelebs: Το ηλιοβασίλεμα της Ελένης και τα γενέθλια της Britney Spears

Σαββατοκύριακο ήταν και πάει και οι Celebrity, όπως φυσικά  και όλοι οι χρήστες του Instagram ασχολήθηκαν περισσότερο με τον λογαριασμό τους. Η Ελένη Μενεγάκη απαθανάτισε ένα υπέροχο κυριακάτικο ηλιοβασίλεμα, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσει, προσκεκλημένος του Κωστή Μαραβέγια. Αυτές και άλλες αναρτήσεις των τελευταίων ωρών, που μας έκαναν “κλικ”.

#Sunset

Τη θέα από την αυλή της μας δείχνει η Ελένη Μενεγάκη, στο κυριακάτικο ηλιοβασίλεμα. Στο βάθος, μια μικρή τσουλήθρα για τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Bq45Ik1geJD/

#TheVoiceOfGiorgos

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβασε στη σκηνή τον παρουσιαστή στο talent show του ΣΚΑΙ και τραγούδησαν μαζί το “Μένω σε κάποια γειτονιά”.

https://streamable.com/gqpud

#HelenaMeetsMarinella

Η Έλενα Παπαρίζου ανάρτησε μια φωτογραφία της από τη σκηνή της Πύλης Αξιού. Εκεί έχει την τιμή να μοιράζεται το πάλκο με την Μαρινέλλα.

https://www.instagram.com/p/Bq2VKndHz6s/

#BMW

Σε μια ηλεκτρική παιδική BMW τρία εκ των τεσσάρων παιδιών του άσου της Juventus, Cristiano Ronaldo φαίνεται να απολαμβάνουν την βόλτα…

https://www.instagram.com/p/Bq1we9UAIlL/

#EllenLovesBritney

Η Britney Spears έχει γενέθλια (την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου) και η παρουσιάστρια Ellen Degeneres της έκανε ένα ασυνήθιστο δώρο. Η τραγουδίστρια βγαίνει στη βεράντα ενός παραθαλάσσιου σπιτιού, κάνει μια πιρουέτα και απολαμβάνει ένα τεράστιο πανό πάνω από τα κύματα που γράφει “Η Ellen αγαπά την Britney”.

https://www.instagram.com/p/Bq5R5e5lOnM/