#InstaCelebs: Παρασκήνια, ταξίδια και τηλεοπτικές συναντήσεις
Ελλάδα

#InstaCelebs: Παρασκήνια, ταξίδια και τηλεοπτικές συναντήσεις

#InstaCelebs: Παρασκήνια, ταξίδια και τηλεοπτικές συναντήσεις

Με ταξιδιάρικη διάθεση πολλοί γνωστοί Έλληνες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μοιράζονται μαζί μας εικόνες από τα όμορφα μέρη που επισκέπτονται. Την ίδια ώρα, Έλενα Παπαρίζου και Σμαράγδα Καρύδη δίνουν στους φίλους τους στο Instagram μια γεύση από τα παρασκήνια. Η πρώτη από το νέο της κλιπ και η δεύτερη από το καμαρίνι, όσο δεν υποδύεται την Κατίνα στη σκηνή του θεάτρου ΠΑΛΑΣ.

Αναζητήσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες και φρέσκες αναρτήσεις των Celebrities στο Instagram:

Το νέο single της Έλενας Παπαρίζου «Κάτι Σκοτεινό» συνοδεύτηκε από ένα όμορφο βίντεο κλιπ. Η ίδια η coach του The Voice μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας ορισμένα από τα backstage, την ώρα που ζωγραφίζει με τα πινέλα της έναν καμβά.

https://www.instagram.com/p/BprUf-DnLRI/

Ο Γιάννης Σπαλιάρας νιώθει «ευλογημένος» στην τοποθεσία, Μαδαγασκάρη. Αυτό θα μπορούσε να είναι το status του μοντέλου, που μαζί με άλλους επτά πρώην παίκτες του Survivor εισβάλλουν στο Nomads. Εκτός από τα δεκάδες insta stories, ο Γιάννης Σπαλιάρας φρόντισε να καρφιτσώσει την πινέζα στον χάρτη, με τον τελικό προορισμό του ταξιδίου τους. Περισσότερα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/BprH-XHg0TW/

Σε ορισμένα από τα αμέτρητα Insta Stories του, ο Γιάννης Σπαλιάρας έδειξε και την υπόλοιπη  ομάδα των «Εισβολέων» που το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μαδαγασκάρη.

https://streamable.com/strzp

Σμαράγδα Καρύδη, Ευγενία Σαμαρά και Μαρία Καβογιάννη σε ρόλο Coach του The Voice. Γιατί στα καμαρίνια της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/BpphSa-CUFV/

Και μιας και αναφερθήκαμε στο “The Voice”, ένας από τους πραγματικούς coaches του, ο Κωστής Μαραβέγιας αναδημοσιεύει την «διασκευή» φοιτητριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο αγαπημένο του κομμάτι, «Λόλα«.

https://streamable.com/mg8md

Στο Έσλιγκεν της Γερμανίας βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησε τις τελευταίες ώρες στο Instagram. Η πόλη είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ και αν κρίνουμε από τις εικόνες που μοιράζεται μαζί μας ο τραγουδιστής, μοιάζει ιδιαίτερη και γραφική.

https://streamable.com/tvbe3

Με αγαπημένο καλεσμένο έκλεισε την περασμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη, που φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή και να την ανεβάσει στο Instagram. Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος αυτό το διάστημα εμφανίζεται στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου.

https://www.instagram.com/p/Bprb6I_AjjI/

Στο Ντουμπάι βρέθηκε για τρεις μέρες ο Γιώργος Λιάγκας, που απανθανατίζει τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες του βαθύπλουτου Εμιράτου. Συνοδοιπόρος του στο ταξίδι, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς.

https://www.instagram.com/p/BprmTt9AJBy/

https://www.instagram.com/p/BpplsBUgy4k/