#InstaCelebs: Η επιστροφή των Master Chef και η σέξι Φουρέιρα
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η επιστροφή των Master Chef και η σέξι Φουρέιρα

#InstaCelebs: Η επιστροφή των Master Chef και η σέξι Φουρέιρα

Η θέα της Φουρέιρα, η επετειακή φωτογράφιση της Gigi Hadid, το throwback της Σάσας Σταμάτη, οι προετοιμασίες του Masterchef, αλλά και η πιο όμορφη από ποτέ Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι εδώ για να κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον το πρωινό σας.

Όσα είδαμε στα πιο δημοφιλή Instagram accounts είναι εδώ.

#PalmShake

Μια φωτογραφία με τον καλύτερό της φίλο ανέβασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η πανύψηλη ηθοποιός σχεδόν αμακιγιάριστη, φωτογραφίζεται με τον πανέμορφο σκύλο της και δίνουν τα χέρια.

https://www.instagram.com/p/BqZc5f_BMDb/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthdayMickey

Ο αγαπημένος όλων τον παιδιών Mickey Mouse έκλεισε τα 90 πριν λίγες μέρες. Με αφορμή τα γενέθλιά του, το μοντέλο Gigi Hadid φωτογραφήθηκε ως Mickey, καταφέρνοντας να είναι ακόμη μια φορά εκθαμβωτική.

https://www.instagram.com/p/BqaDfIxHwdU/?utm_source=ig_web_copy_link

#KatheParathyroExeiAlliThea

Η Ελένη Φουρέιρα γράφει: «εμείς είμαστε τα παράθυρα για τον κόσμο κι αυτό είναι το δικό μου… για σήμερα», ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχά της σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Bqc0N5KA-PC/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThrowbackSasa

Μια παλιά φωτογραφία της Σάσας Σταμάτη και του αδερφού της, Παναγιώτη, είδαμε στο Instagram της εκπομπής Ooh La La και δε γινόταν να μην τη μοιραστούμε μαζί σας. Τα αγαπημένα αδέρφια ποζάρουν χαμογελαστά κι αγκαλιασμένα στο φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/BqWQ71QAe8S/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewHaircut

Τα νέα του μαλλιά έδειξε ο Justin Bieber, κάνοντας τις beliebers του να τρελαίνονται από χαρά και να το δείχνουν στα αμέτρητα σχόλια της φωτογραφίας, αλλά και τα σχεδόν 6 εκατομμύρια likes που απέσπασε.

https://www.instagram.com/p/BqYfOW5H68D/?utm_source=ig_web_copy_link

#MasterChefIsOn

Οι auditions του MasterChef 3 συνεχίζονται κανονικά στην Αθήνα κι οι τρεις κριτές βγάζουν μια selfie με το κινητό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αξίζει να παρατηρήσουμε την απουσία πουκαμίσου του πάντα καλοντυμένου Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και το χαμόγελο που βλέπουμε λίγο πιο σπάνια στον αυστηρό της παρέας Σωτήρη Κοντιζά.

https://www.instagram.com/p/BqcJRirA5xr/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthdayDearRita

Μπορεί η Rita Ora να κλείνει τα 28 την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι φίλοι της αποφάσισαν να της φτιάξουν από τώρα μια τούρτα και να της τραγουδήσουν τα «Χρόνια Πολλά».

https://streamable.com/ub3o4

#DontDoIt

Γνωστός για τα αστεία posts του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας φτιάχνει τη μέρα βάζοντας λεζάντα σε ένα από τα πιο γνωστά χορευτικά του Michael Jackson.

#WeLlAlwaysHaveParis

Την αγάπη και το μεγαλύτερο χαμόγελό του στέλνει από το Παρίσι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πάνω στο ποδήλατό του, που έχει πάνω του και μια γιρλάντα από τριαντάφυλλα.

https://www.instagram.com/p/BqcQ5yGFZYm/?utm_source=ig_web_copy_link

#MoreBeautifulThanEver

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι μια γυναίκα δε χρειάζεται πολλά για να είναι όμορφη. «Να αφήνεις αυτόν που σ’ αγαπάει να σε φωτογραφίζει σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι… πάντα μα πάντα θα σε βγάλει όμορφη» είναι το μυστικό, όπως λέει κι η ίδια.

https://www.instagram.com/p/BqcfVwnlBrr/?utm_source=ig_web_copy_link