#InstaCelebs: Το μήνυμα των Di Caprio- Pitt και το πάρτυ γενεθλίων του Χατζηγιάννη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το μήνυμα των Di Caprio- Pitt και το πάρτυ γενεθλίων του Χατζηγιάννη

#InstaCelebs: Το μήνυμα των Di Caprio- Pitt και το πάρτυ γενεθλίων του Χατζηγιάννη

Πολιτικά μηνύματα μέσω Hollywood, γενέθλια και προσκλήσεις σε βίντεο κλιπ περιλαμβάνει το μενού των Celebrity και των αναρτήσεών τους στο Instagram. Από την μακρινή Αμερική, ως τη λαμπρή πρεμιέρα εδώ δίπλα, στο Gazi Theater, αυτές είναι οι δημοσιεύσεις των διασήμων που θα σας κάνουν «κλικ».

#MidtermsMatter

Ο Leonardo Di Caprio και ο Brad Pitt στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον αμερικάνικο λαό για να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Το βίντεο ανέβηκε 2 φορές, μία με αγγλικούς και μία με ισπανικούς υπότιτλους, για τους ισπανόφωνους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το δεύτερο, μάλιστα, το έκανε repost σε story της και η Lady Gaga. Εδώ, αξίζει να πούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών σταρ είναι αντίθετη με την πολιτική του προέδρου Trump.

https://www.instagram.com/p/BpsWy-vldrb/

#MarixouanaStop

Το «Μαριχουάνα Stop!» έκανε την Κυριακή 4 του μήνα πρεμιέρα στο Gazi Theater κι η πρωταγωνίστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την πιο χαρακτηριστική σκηνή της ομώνυμης ταινίας. Εκείνη που ο Τόλης Βοσκόπουλος ερμηνεύει το «Το Φεγγάρι Πάνωθέ Μου» κι εκείνη, φορώντας τα ίδια ρούχα με τη Ζωή Λάσκαρη, χορεύει ζεϊμπέκικο. Ύστερα, σε insta-story ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν κι ήταν εκεί μαζί της στην πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/Bpx_VJxC3qe/?utm_source=ig_web_copy_link

https://streamable.com/5feth

#SpiceGirlsNeverEnd

Οι Spice Girls ετοιμάζονται για επανένωση (χωρίς τη Victoria) το καλοκαίρι και για το λόγο αυτό γύρισαν ένα αστείο κλιπ. Τα τέσσερα κορίτσια σαν σε παράθυρο ενημερωτικής εκπομπής, έρχονται αρχικά σε κόντρα για την ενδυματολογική επιλογή της Geri Halliwell, αλλά στο τέλος τα βρίσκουν και τραγουδούν.

https://www.instagram.com/p/BpzYZaCnfvb/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthday2U

Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Κυριακή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και στενούς του φίλους. Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μάλιστα ένα insta story, τη στιγμή που ο τραγουδιστής έσβηνε το κερί της τούρτας του.

https://streamable.com/e3o2y

#GoodbyeMyLoveGoodbye

Η Elisa Isoardi, σύντροφος του Αντιπροέδρου της ιταλικής Κυβέρνησης, Υπουργού Εσωτερικών και επικεφαλής της «Λέγκας του Βορρά» Matteo Salvini, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μέσω Instagram. Σε ανάρτησή της έγραψε «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό θα έπρεπε να έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ευχαριστώ Matteo». Ωστόσο, τα ιταλικά ΜΜΕ έγραφαν εδώ και καιρό για τα σύννεφα στη σχέση της παρουσιάστριας και του Ιταλού πολιτικού.

https://www.instagram.com/p/BpyxUGrA_Hd/?utm_source=ig_web_copy_link

#TravelWithChrisMpo

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μια φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε με το σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη στην Κωνσταντινούπολη, λίγο πριν την αναχώρησή τους για Αθήνα, τη Δευτέρα το μεσημέρι.

https://www.instagram.com/p/BpzWFH0l4tl/?utm_source=ig_web_copy_link

#FuegoOnFire

Πλατινένιο έγινε στην Ισπανία το Fuego και η Ελένη Φουρέιρα το πανηγύρισε μέσω Instagram, ευχαριστώντας την Sony Music της Ισπανίας και την Panik Entertainment Group.

https://www.instagram.com/p/BpzN8BLAE4E/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewClipInTown

Ο Πάνος Μουζουράκης γυρίζει καινούριο Video Clip την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και καλεί τους φίλους του να συμμετάσχουν, φορώντας επίσημο βραδινό ένδυμα. Δείτε τι ανάρτησε σε Insta Story του.

Ο Πάνος Μουζουράκης γυρίζει καινούριο video clip.

Ο Πάνος Μουζουράκης γυρίζει καινούριο video clip.

#IAmRoula

Το δικό της θετικό μήνυμα δίνει η Ρούλα Κορομηλά μέσω Instagram γράφοντας: «Oι πράξεις αποδεικνύουν πάντα πως οι λέξεις δε λένε τίποτα».

https://www.instagram.com/p/BpzlWFjhoxG/?utm_source=ig_web_copy_link