#InstaCelebs: Το “σκυλιοντάρι” του Μαρκουλάκη και το τσιφτετέλι της Καρύδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το “σκυλιοντάρι” του Μαρκουλάκη και το τσιφτετέλι της Καρύδη

#InstaCelebs: Το “σκυλιοντάρι” του Μαρκουλάκη και το τσιφτετέλι της Καρύδη

Έγινε ξανθιά η Σοφία Βογιατζάκη; Από ποια celebrity πήρε συνέντευξη ο Γιώργος Σατσίδης; Ποιος οδηγεί το αμάξι της Μικαέλας Φωτιάδη; Με ποια πήγε η Βίκυ Καγιά στο γύρισμα; Οι απαντήσεις στα παραπάνω και μερικά ακόμη instagram celebrity stories για να σας φτιάξουν την Παρασκευή.

#GreeceSNextTopMasterchef

Όχι, δεν γράψαμε λάθος το Hashtag. Τα κορίτσια του GNTM θα συμπράξουν με τους 2 παίκτες του περσινού MasterChef, Selim Selguk και Δημήτρη Τσίκιλη (που δεν έχει ξυρίσει ακόμη το μουστάκι του), λίγο πριν τον τελικό του fashion reality. Τι θα κάνουν, θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

https://www.instagram.com/p/BrUwpQ9H_tu/?utm_source=ig_web_copy_link

#MesaMou

Η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Μέσα Μου», κι ανέβασε το δικό της σχόλιο κάτω από το video. «Αυτό το τραγούδι ηχογραφήθηκε τόσο απλά όσο ακούγεται. […] Δεν διόρθωσα τίποτα, ούτε άλλαξα κάτι για τους ίδιους λόγους που ακουμπάει και συγκινεί όλους εσάς, που γράφετε γι’ αυτό με τόση ευαισθησία και πάθος».

https://www.instagram.com/p/BrWWml_nJhG/?utm_source=ig_web_copy_link

#DrivingThroughTheNight

Η Μικαέλα Φωτιάδη, που αποχώρησε από το GNTM, είναι και μαμά ενός πολύ χαριτωμένου αγοριού. Εδώ, τον πάει βόλτα στα συγκρουόμενα και τα χαμόγελα είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα και των δύο. Το video τραβάει ο μπαμπάς, Γιάννης Μπορμπόκης.

https://streamable.com/7ydy5

#SkyLiontari

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει έναν πανέμορφο και πολύ υπομονετικό σκύλο. Όχι μόνο του φόρεσε μια κουκούλα που παραπέμπει σε λιοντάρι, αλλά ποζάρει κιόλας άνετος στο φακό του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/BrVdwIGliuo/?utm_source=ig_web_copy_link

#KeepingUpWithSatsidis

Ο Γιώργος Σατσίδης είναι ο δημοσιογράφος των celebrities. Εδώ, στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που πήρε από την Kim Kardashian για το Ε! News.

https://www.instagram.com/p/BrVtEk7gFq2/?utm_source=ig_web_copy_link

#HisElf

Το μικρό «ξωτικό» του chef Σωτήρη Κοντιζά δεν είναι άλλο από τη μικρή του κόρη. Στο video που ανέβασε, γελάει, βλέποντας την κόρη του να «καθαρίζει» το χιόνι από τις κουπαστές.

https://www.instagram.com/p/BrVqXwkBTG2/?utm_source=ig_web_copy_link

#KatinaMyLove

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί φέτος στην sold-out θεατρική παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Εδώ σε ένα τσιφτετέλι, έτοιμη να σαγηνεύσει τον Κωνσταντίνο Καραμάνο.

https://www.instagram.com/p/BrVms4DBNtU/?utm_source=ig_web_copy_link

#TakeYourDaughterToWork

Η Βίκυ Καγιά δεν πήγε μόνη της στο γύρισμα της Πέμπτης. Τη συνόδευσε η κατάξανθη κόρη της, Μπιάνκα, στιλάτη και με αέρα εφάμιλλο της μαμάς.

https://www.instagram.com/p/BrVFOTClzBu/?utm_source=ig_web_copy_link

#LovingBlondes

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι μια λατρεμένη μελαχρινή, όπως ήταν κι η Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο, η δεύτερη αποφάσισε να γίνει ξανθιά για τις ανάγκες του ρόλου της ως νεράιδα και της πάει πολύ. Το ίδιο αναρωτιέται κι η Σοφία Βογιατζάκη και δοκιμάζει τα μαλλιά της! Τι λέτε; Της πάει;

https://www.instagram.com/p/BrWI098gR1n/?utm_source=ig_web_copy_link