#InstaCelebs: Η αγαπημένη ταινία της Catherine Zeta Jones και τα λουλούδια της Καλομοίρας
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η αγαπημένη ταινία της Catherine Zeta Jones και τα λουλούδια της Καλομοίρας

#InstaCelebs: Η αγαπημένη ταινία της Catherine Zeta Jones και τα λουλούδια της Καλομοίρας

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις μια εβδομάδα μακριά, όμως οι celebrities συνεχίζουν ακάθεκτοι να αναρτούν κομμάτια της ζωής τους στο Instagram. Όπως για παράδειγμα η Φωτεινή Αθερίδου, που τραγουδά σε ένα ντουέτο έκπληξη. Την ίδια ώρα η Σίσσυ Χρηστίδου “ξεκλέβει” δυο μέρες πριν επιστρέψει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου για ένα μίνι ταξιδάκι αστραπή. Αυτές τις ημέρες όμως, παρακολουθούμε και τον Άκη Πετρετζίκη, που μας δίνει καθημερινά ιδέες για χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Αυτές και άλλες αναρτήσεις στον κόσμο των social media, όλες συγκεντρωμένες εδώ.

#AthinaTravelsToItaly

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην Ιταλία για ολιγοήμερες διακοπές και μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους της στο instagram. Εδώ, μία φωτογραφία του Κολοσσαίου με ένα διαφορετικό ουράνιο τόξο.

https://www.instagram.com/p/Brh4SDqnGqF/?utm_source=ig_web_copy_link

#FavMovieDay

Η Catherine Zeta Jones παρακολουθεί την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ταινία, που δεν είναι άλλη από το White Christmas και μοιράζεται σε video μία από τις αγαπημένες της σκηνές.

https://www.instagram.com/p/BrflGHThEys/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasSweets

Μετά το cake-τάρανδο και τα macarons με τον Άγιο Βασίλη, ήρθε και μια χριστουγεννιάτικη μπάλα αλλιώτικη από τις άλλες. Μπορεί να είναι cake, μπορεί και ένα μικρό γλυκάκι, αλλά σίγουρα φαίνεται υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/Brhkhqjl6Sc/?utm_source=ig_web_copy_link

#FlowerLove

Λίγο ροζ χρειάζεται για να γίνει πιο φωτεινή η Τετάρτη μας και σ’ αυτό έρχεται να βοηθήσει αυτή η τεράστια αγκαλιά λουλούδια που ανέβασε η Καλομοίρα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Brh0S2SFXEf/?utm_source=ig_web_copy_link

#FromPilioWithLove

Δεν είναι μόνο η Αθηνά Οικονομάκου που κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Πήλιο.

https://www.instagram.com/p/Brh6QPGgssd/?utm_source=ig_web_copy_link

#BehindTheScenes

Ο Μιθριδάτης, από τα Ημισκούμπρια, ετοιμάζει καινούριο τραγούδι και video clip και μοιράζεται backstage από την προετοιμασία με τους followers του στο Instagram. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το τραγούδι, αλλά από αισθητική φαίνεται ήδη ωραίο το clip.

https://www.instagram.com/p/Brh1nA2gIi1/?utm_source=ig_web_copy_link

#PuppyLove

Η καρδιά της Βάσως Λασκαράκη ανήκει αποκλειστικά στο νέο μέλος της οικογένειάς της, που δεν είναι άλλο από τη Ρόζα, το cane corso κουτάβι της. Εδώ σε στιγμές χαλάρωσης.

https://www.instagram.com/p/BrhwsgUgNoc/?utm_source=ig_web_copy_link

#HomeMadeSongs

Η Φωτεινή Αθερίδου χαράζει μια πορεία δική της. Διαφορετική από των γονιών της. Ένα από τα πράγματα που της αρέσει πολύ είναι να κάνει διάφορα τραγούδια. Στο τελευταίο, μάλιστα, συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας. Εδώ σε στιγμιότυπο από τα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/Brh98IIgqfJ/?utm_source=ig_web_copy_link