Instagram: Η ανασκόπηση των διασήμων για το 2018
Ελλάδα

Instagram: Η ανασκόπηση των διασήμων για το 2018

Instagram: Η ανασκόπηση των διασήμων για το 2018

Το 2018 σε λίγες ώρες θα αποτελεί παρελθόν, δίνοντας τη σκυτάλη στο 2019. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες είναι στιγμές απολογισμού για όσα ήρθαν στη ζωή μας το έτος που φεύγει, όλα όσα μάθαμε από τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα που ζήσαμε, με την ελπίδα το νέο έτος να έχει περισσότερες όμορφες και λιγότερες κακές στιγμές.

Οι διάσημοι έκαναν την δική τους ανασκόπηση στα social media ανεβάζοντας τις αγαπημένες τους φωτογραφίες. Πάμε να δούμε τι λένε για το έτος που μας αποχαιρετά, αλλά και για αυτό που έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Κατερίνα Τσάβαλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στην παρουσίαση το 2018, μετά τη Survivor εμπειρία της. Η ξανθιά καλλονή παρουσιάζει φέτος το «My Style Rocks» και έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές της στην ελληνική τηλεόραση. Την περίοδο των Χριστουγέννων αποφάσισε να την περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ και ενημερώνει τους followers της με φωτογραφίες και stories στο Instagram.

Η ανασκόπησή της

«Βλέποντας εικόνες και μετρώντας τις στιγμές..
Το 2018 για μένα ήταν μια χρονιά καθοριστική, διδακτική, μια χρονιά που τα είχε όλα!!!
Και όταν λέω όλα εννοώ τα συναισθήματα..αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί!!!! Η αγάπη, η χαρά, η συγκίνηση, το κλάμα, ο πόνος, ο θυμός, η νοσταλγία, η στέρηση, η απόγνωση, η τρέλα, η ευγνωμοσύνη, η ευτυχία, η λύτρωση..και άλλα τόσαααααααα….
Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ είναι να έχουμε πίστη, πίστη στα ιδανικά μας, στα πιστεύω μας, στον εαυτό μας, να μην εγκαταλείπουμε ακόμα και αν δεν έχουμε άλλη δύναμη-έχουμε άλλη τόση..να μην το βάζουμε στα πόδια και αν πέσουμε είναι η μαγκιά για να σηκωθούμε πάλι και αφού μπορείς εσύ μπορώ και εγώ!
Αυτό με δίδαξε αυτή η χρονιά- Η δύναμη είναι μόνο μέσα μας, να το θυμάστε»

https://www.instagram.com/p/BsBZHZSBNWa/

Μπέττυ Μαγγίρα

Ακόμα μια παρουσία που έχει ξεχωρίσει από το «My style rocks» είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, τόσο με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το ξεχωριστό look, όσο και με τις χιουμοριστικές ατάκες της από την καρέκλα της κριτικής επιτροπής του reality μόδας.

Η ανασκόπησή της

«Το 2018 σε λίγο φεύγει και παίρνει μαζί του τα “άσχημα» , μας αφήνει να θυμόμαστε κυρίως τα όμορφα και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία για μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας! Αναλογίζομαι τι έκανα καλά , τι όχι και τόσο, και θέλω με τον νέο χρόνο μόνο υγεία , αγάπη και δημιουργία ! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για σας , για όσους αγαπάτε και για τον κόσμο μας , μέσα στο οποίο ζούμε όλοι μας ! Χρόνια πολλά!»

https://www.instagram.com/p/BsBYCDZg22S/

Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά τη δύσκολη στιγμή που πέρασε στα τέλη Ιουνίου, όταν έχασε τη γιαγιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου είδε την τύχη να της χαμογελά ξανά, καθώς επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open, συνεχίζει τα vlog της στο YouTube, ενώ απολαμβάνει περισσότερες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, μετά το κλείσιμο της εταιρίας με ρούχα, λόγω περιορισμένου χρόνου, όπως είχε επισημάνει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ανασκόπησή της

«2018
Ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, παίζοντας με τις σκιές και τον ήλιο, όπως σε αυτή τη μικρή στιγμή που χώρεσε αυτή τη μεγάλη ευτυχία…
Μου πήρες πολλά, αλλά μου έφερες πολύ περισσότερα… Σε ευχαριστώ…
2019 καλώς να έρθεις…
*με το μαλακό παρακαλώ..»

https://www.instagram.com/p/BsBY4DYgx1r/

Γιώργος Τσαλίκης

Είναι ένας καλλιτέχνης που μετρά πολλά χρόνια στο τραγούδι και συνεχίζει δυναμικά με αστείρευτη ενέργεια. Φέτος εμφανίζεται στο 4711 με τους Onirama, ενώ αρκετά συχνά επικοινωνεί με το κοινό του στο Instagram, συχνά με μακροσκελείς αναρτήσεις. Κάπως έτσι έκανε και στον απολογισμό του 2018, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους γονείς του.

Η ανασκόπησή του

«Τελευταία μέρα του χρόνου …
Κάναμε τον απολογισμό μας …
Ότι και να γίνεται γνώμονας στη ζωή μου παραμένει η ΑΓΑΠΗ και ο σεβασμός …
Κι αυτό ξεκινάει από μέσα μου …
Σέβομαι και αγαπώ τον εαυτό μου δε σημαίνει είμαι εγωιστής …
Σημαίνει είμαι ειλικρινής με τα συναισθήματα μου , δοτικός με τους γύρω μου , αληθινός , κάνω αγώνα να βλέπω το καλό στους ανθρώπους και πάνω απ όλα.. κάνω το καλό χωρίς να περιμένω τίποτα για αντάλλαγμα …
Δε θα αλλάξω τη ψυχή μου ότι κι αν γίνει …
Οφείλω να την προστατεύσω όμως …
Και αυτό μαθαίνω να κάνω …
Κι αυτό έμαθα λίγο περισσότερο το 18…
Για την ψυχή μου που την αφήσανε χωρίς εμπόδια να ανθίσει και να γίνω αυτός ο πολύς ή ο λίγος που είμαι σήμερα , αυτός που κοιμάται ήσυχος όταν ξαπλώσει , αυτός που ξέρει ότι προσπάθησε και προσπαθεί , ευχαριστώ το Θεό και τους γονείς που με μεγάλωσαν …
Καλή και όμορφη χρονιά να έχουμε …
Ας σεβαστούμε τη ψυχή μας …
Ας την ακούσουμε …
Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι το 19
Την αγάπη μου …
Γιώργος .»

https://www.instagram.com/p/BsDFRgvBwsW/

Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου σίγουρα θα θυμάται το 2018 για όλη της τη ζωή. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Δημήτρη Στεργίου πέρυσι με πολιτικό γάμο, έχοντας μάρτυρες τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη. Μάλιστα προχθές γιόρτασαν και την επέτειο τους, μόνο που πλέον έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, αφού πριν από 11 μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στα χέρια τους την κόρη τους, η οποία τους έχει κλέψει την καρδιά.

Στα επαγγελματικά της, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση, «Ο βαφτιστικός της κυρίας» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, στο Αθηναΐς.

Η ανασκόπησή της

https://www.instagram.com/p/BsC6FkanfS1/