#InstaCelebs: Ο χειμώνας του Παπαργυρόπουλου και η οικογενειακή συγκέντρωση της Μπακοδήμου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Ο χειμώνας του Παπαργυρόπουλου και η οικογενειακή συγκέντρωση της Μπακοδήμου

#InstaCelebs: Ο χειμώνας του Παπαργυρόπουλου και η οικογενειακή συγκέντρωση της Μπακοδήμου

Πρώτη «κανονική» εβδομάδα του χρόνου κι οι περισσότεροι με μισή καρδιά μαζευόμαστε σιγά σιγά στις δουλειές και την καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε στα Instagram των Celebrities που ακολουθούμε. Από τους στόχους της Δούκισσας Νομικού και τον αγαπημένο χειμώνα του Νάσου Παπαργυρόπουλου μέχρι την Κυριακή του Gordon Ramsay.

Ας δούμε αναλυτικά τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο Instagram.

#GoldenGlobes2019

Βραδιά Χρυσών Σφαιρών η χθεσινή. Δεν γινόταν να λείπει ο Γιώργος Σατσίδης και το επιβεβαίωσε ανεβάζοντας μια selfie τραβηγμένη από την Emily Blunt, που είδαμε στις μεγάλες οθόνες ως Marry Poppins λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

https://www.instagram.com/p/BsSN4zsgVK8/?utm_source=ig_web_copy_link

#BabyItSColdOutside

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απολαμβάνει το κρύο, λέγοντας πως μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, αλλά μετά από ένα χρόνο τροπικού καλοκαιριού, αγάπησε τον χειμώνα όσο ποτέ άλλοτε.

https://www.instagram.com/p/BsTXy3LBND1/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewYearSResolutions

Η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται τους στόχους της για τη νέα χρονιά με τους followers της. Δεύτερος στόχος της είναι, όπως λέει, να είναι καλύτερη μαμά για το γιο της κι ανεβάζει μια φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/BsQVzlTH6zK/?utm_source=ig_web_copy_link

#FreezingSanti

Μια εξαιρετικά παγωμένη Κυριακή ήταν η χθεσινή και στο μακρινό Los Angeles. Όσο κρύο και να κάνει, όμως, το χαμόγελο από τα χείλη του γιου της Eva Longoria, Santi, δε φεύγει ποτέ. Εδώ, η μαμά μοιράζεται μια φωτογραφία του που έχει γίνει «ένα» με τον καναπέ και δείχνει να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/BsTdfoYhnD9/?utm_source=ig_web_copy_link

#FamilyTimes

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η πρώην σύζυγός του, Μαρία Μπακοδήμου, βγήκαν για φαγητό με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, Άρη. Εδώ, όλοι μαζί ποζάρουν χαμογελαστοί. Η ομοιότητα των δύο αγοριών με τον μπαμπά τους είναι εμφανής.

https://www.instagram.com/p/BsT0w0gg5bK/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChefSunday

Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin στην Osteria Francescana, Massimo Bottura, θέλει μέσα στο 2019 να γίνει ο Βασιλιάς της γιόγκα! Εδώ, μοιράζεται τα πρώτα τεντώματα της πρακτικής του.

https://www.instagram.com/p/BsTYMnWnUtL/?utm_source=ig_web_copy_link

Αθλητική Κυριακή και για τον Gordon Ramsay, που παρέα με το γιο του Jack έκαναν ποδήλατο. Ο Gordon Ramsay προπονείται γιατί σε λίγο καιρό θα μπαμπάς για πέμπτη φορά και πρέπει να είναι σε «φόρμα».

https://www.instagram.com/p/BsS53jQHEQq/?utm_source=ig_web_copy_link