#InstaCelebs: Η Lady Gaga πυροσβέστης και ο γιος της Τσιμτσιλή
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η Lady Gaga πυροσβέστης και ο γιος της Τσιμτσιλή

#InstaCelebs: Η Lady Gaga πυροσβέστης και ο γιος της Τσιμτσιλή

Ταξιδεύουμε μέσα από τους λογαριασμούς των Celebrity στο Instagram. Η Lady Gaga, που σημειωτέον εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας της πυρκαγιάς, προσφέρει γεύμα αγάπης στους πυροσβέστες του Λος Άντζελες. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ατενίζει τα αμέτρητα φωτάκια του Λας Βέγκας.

Οι αναρτήσεις των διασήμων στο instragram που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

#GagaOnFire

Εθελοντική εργασία για την Lady Gaga το Σαββατοκύριακο. Ένα ευχαριστώ στους άνδρες της πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταστροφική πυρκαγιά των τελευταίων ημερών. Η τραγουδίστρια ανέλαβε ρόλο Sous-Chef, για την παιδική της φίλη και σεφ Bo O’Connor που ετοίμασε γεύμα για τους πυροσβέστες.

Τα Insta Stories της Lady Gaga μαζί με τους άνδρες της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες

Τα Insta Stories της Lady Gaga μαζί με τους άνδρες της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες

#XmasIliaki

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η βόλτα της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Συμπρωτεύουσας την έβαλε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/BqP9XuQgnvC/

#LetItSnow

Και ο Σπύρος Σούλης σε πιο γιορτινό mood. Από τη Νέα Υόρκη ποστάρει ο διακοσμητής σε ένα ολόλευκο, χιονισμένο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/BqRpLPwBi7E/

#VivaLasVegas

Με μια split φωτογραφία, ο αγουροξυπνημένος Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει μια γεύση από την πιο φωτεινή πόλη του κόσμου. Το Λας Βέγκας φεγγοβολά από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου μένει ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/BqT6_A0HjJu/

#HotelErmou

Με την ομάδα της, που τη συνοδεύει στις μουσικές της βραδιές στο Hotel Ερμού, φωτογραφήθηκε η τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η καλλιτέχνις ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της εκεί και τη σκυτάλη παίρνει και πάλι η Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/BqQRBcnlOoY/

#SweetTemptation

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Πετρετζίκης μας προκαλεί έντονα συναισθήματα. Μια υπέροχη τούρτα τιραμισού ανέβηκε στο λογαριασμό του και είμαστε σίγουροι πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στο Kitchen Lab για να τη δοκιμάσουν.

https://www.instagram.com/p/BqSmytOFfuo/

#Mother&Son

Τα Σαββατοκύριακα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα αφήνει όλα, για να βρίσκεται αγκαλιά με τον βενιαμίν της οικογένειάς της. Σε άλλη μια φωτογραφία μας αποκαλύπτει τις περιπέτειες του γιου της, Γιάννη.

https://www.instagram.com/p/BqSYM5kHt0w/

#NightOut

Έξοδο για φαγητό περιελάμβανε το βράδυ του Σαββάτου για τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Γλυφάδα, στο νέο εστιατόριο του σεφ Γιώργου Παπακώστα. Τον τελευταίο τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Το Vittoria Gati άνοιξε στις αρχές του Οκτώβρη και βρίσκεται δίπλα στο The Burger Joint, του ιδίου σεφ, στη Γλυφάδα, στην πλατεία Νυμφών.

https://streamable.com/dawbj