#InstaCelebs: Η γοργόνα της Salma Hayek και το style της Μπακοδήμου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η γοργόνα της Salma Hayek και το style της Μπακοδήμου

#InstaCelebs: Η γοργόνα της Salma Hayek και το style της Μπακοδήμου

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, αλλά σίγουρα δεν εμποδίζει τους celebrities, εντός και εκτός Ελλάδας, να μοιράζονται τις όμορφες στιγμές τους στο Instagram. Πώς βλέπει άραγε η Jennifer Garner τη διάθεσή μας στις 3 Ιανουαρίου (μετά από τόσο φαγητό) και ποιο το κοινωνικό μήνυμα του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Συγκεντρώνουμε τα post στο instagram που μας έκαναν “κλικ”.

#ItSColdOutside

Η κακοκαιρία «Σοφία» έχει ντύσει τη χώρα στα λευκά, με τη Στερεά Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση. Εδώ, ο περιφερειάρχης και υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, βρίσκεται στις επάλξεις κι ευχαριστεί τους χειριστές των μηχανημάτων που φροντίζουν να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι.

https://www.instagram.com/p/BsLVJ4DhnCw/?utm_source=ig_web_copy_link

#GoodbyeSummer

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της, και παραγωγός, Brad Falchuk, άλλαξαν χρονιά στις Μαλβίδες, σε ένα ρομαντικό σκηνικό που θα μπορούσε να είναι και ταξίδι μέλιτος, μιας και παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εδώ, αποχαιρετούν αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

https://www.instagram.com/p/BsLTCNihRKm/?utm_source=ig_web_copy_link

#EVA

Η μεγάλη αγάπη της Βάσως Λασκαράκη έχει 3 γράμματα και είναι θηλυκού γένους. Μιλάμε, φυσικά, για την κόρη της Εύα, που απέκτησε πριν 5 χρόνια με το Γιάννη Τσιμιτσέλη. Εδώ, η μικρή απολαμβάνει τα χιόνια ντυμένη στα ροζ.

https://www.instagram.com/p/BsLGKVWgu_-/?utm_source=ig_web_copy_link

#MermaidLife

H Salma Hayek ποζάρει ως γοργόνα στα κύματα. Όχι, δεν ρωτάει αν ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος, αλλά είναι πιο όμορφη και φυσική από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/BsLVj0HF2Cm/?utm_source=ig_web_copy_link

#DogSLife

Γνωστός για τις κοινωνικές ευαισθησίες του, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέβασε μια φωτογραφία με το ένα από τα δύο σκυλιά του, τον Salvador, γράφοντας: «έβαλε κρύο. Βάλτε τα σκυλάκια μέσα». Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.

https://www.instagram.com/p/BsMAyiRgH8X/?utm_source=ig_web_copy_link

#MoodOfTheDay

Εσείς τι διάθεση έχετε σήμερα; Πώς νιώθετε μετά από τόσο φαγητό; Είστε εντάξει ή νομίζετε πως θα σκάσετε σαν το βατραχάκι της φωτογραφίας; Η Jennifer Garner μας νιώθει κι ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BsLXST1ld1H/?utm_source=ig_web_copy_link

#MeGouna

Η Μαρία Μπακοδήμου, μοιράστηκε σε insta story, ένα video από το My Style Rocks Ρουμανίας. Εκτός από την ομοιότητα της περούκας στην κριτική επιτροπή με αυτή της Μπέττυς Μαγγίρα, οι κριτές κάνουν με παρόμοιο τρόπο παρατηρήσεις στις κοπέλες. Αν καταλαβαίνουμε καλά, μάλλον θα ήθελαν η κοπέλα να έχει εμφανιστεί… με γούνα!

https://streamable.com/17xca