#InstaCelebs: Τα «χρόνια πολλά» της Καλομοίρας και η προπόνηση της Eva Longoria
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα «χρόνια πολλά» της Καλομοίρας και η προπόνηση της Eva Longoria

#InstaCelebs: Τα «χρόνια πολλά» της Καλομοίρας και η προπόνηση της Eva Longoria

Το κρύο είναι πάλι τσουχτερό κι οι Έλληνες, και μη, celebrities «στολίζουν» τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η είδηση πως η φωτογραφία ενός αβγού ξεπέρασε τα likes της Kylie Jenner, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την Ellen DeGeneres, ούτε όμως και την Jennifer Garner. Πέραν όμως του αυγού – star, μάθαμε περισσότερα για τη σκληρή προπόνηση της Eva Longoria και διαβάσαμε τις ευχές της Καλομοίρας για τα γενέθλια του πατέρα της.

Όσα ανέβασαν τις τελευταίες ώρες οι celebrities στο Instagram.

#SaveOurPlanet

Ένα εξαιρετικό video που αφορά στις οικολογικές «ευαισθησίες» των ζώων ανέβασε η Sharon Stone. To video δείχνει έναν ελέφαντα που σηκώνει με την προβοσκίδα του τα σκουπίδια και τα βάζει στη θέση τους. Μάλιστα, στη λεζάντα γράφει: «Αν αυτός μπορεί, εσύ γιατί όχι;»

https://www.instagram.com/p/BspaI8cFtf7/?utm_source=ig_web_copy_link

#SecretOfMySucce$s

H Cindy Crawford μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια σκηνή από την ταινία του 1987, Secret of My Succe$s, που έπαιζε έναν μικρό ρόλο κι εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Bsn3rJrBg88/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthdayMommy

Ευχές στη μητέρα της έστειλε (και) μέσω Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, αρκετά χρόνια πίσω. Αξίζει να αναφέρουμε την ομοιότητα μαμάς και κόρης.

https://www.instagram.com/p/BsnV4pvB-Lg/?utm_source=ig_web_copy_link

#DaddySLittleGirl

Δεν είχε γενέθλια μόνο η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά κι ο μπαμπάς της Καλομοίρας. Η τραγουδίστρια έστειλε τις ευχές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/BsndoyQFODG/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheEgg

Η Ellen DeGeneres έδωσε τη δική της απάντηση στο «μεγαλειώδες» θέμα του αβγού, ανεβάζοντας τη φωτογραφία ενός αβγού που απεικονίζει μέσα του τη μορφή της Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/BsoNIFnBXRy/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheCarrotPants

Μια άλλη πρόταση έρχεται από τη Jennifer Garner, η οποία μπαίνει στο παιχνίδι των record-likes με ένα καρότο που μοιάζει με παντελόνι. Μάλιστα αποκαλύπτει και το φύλο του… It’s a boy!

https://www.instagram.com/p/BsoVH-0lnOT/?utm_source=ig_web_copy_link

#WorkItOut

Η Eva Longoria αποδεικνύει ότι τα ωραία σώματα δεν είναι δώρο της φύσης, αλλά ένα δώρο που κάνουμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας, μετά από σκληρή προπόνηση. Ωστόσο, όπως δηλώνει, ένα μισάωρο την ημέρα όχι μόνο αρκεί, αλλά το δικαιούμαστε κιόλας.

https://www.instagram.com/p/BsoGTc6BLym/?utm_source=ig_web_copy_link