#InstaCelebs: Η ανιψιά της Nicole Kidman και το χαμόγελο της Λασκαράκη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η ανιψιά της Nicole Kidman και το χαμόγελο της Λασκαράκη

#InstaCelebs: Η ανιψιά της Nicole Kidman και το χαμόγελο της Λασκαράκη

Οι αγαπημένοι μας celebrities γεμίζουν συνεχώς τα social media με φωτογραφίες και video κι εδώ τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Τι «πρόβλημα» αντιμετώπισε η Cindy Crawford όταν βγήκε για μεσημεριανό με τη φίλη της; Πώς είναι το δέντρο της Sofia Vergara; Τι ανέβασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μας έκανε να “λιώσουμε” από αγάπη;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω και μερικές ακόμη στιγμές Ελλήνων και ξένων celebrities βρίσκονται εδώ.

#FamilyMatter

Η Nicole Kidman βρίσκεται στη γενέτειρά της, Αυστραλία, με τη μητέρα και την ανιψιά της στα πλαίσια των AACTA Awards, για τις υποψηφιότητες της ταινίας Boy Erased. Στη φωτογραφία αυτή αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/Bq_o5rVlQeg/?utm_source=ig_web_copy_link

#TheXFriends

Μια φωτογραφία μετά τη συνέντευξή του στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέβασε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Instagram. Εκεί, με αφορμή τη φάρσα που του έκανε ο παρουσιαστής γράφει, αστειευόμενος πάντα, ότι δεν ξέρει πότε θα του ξαναμιλήσει.

https://www.instagram.com/p/Bq-lwNWhqeE/?utm_source=ig_web_copy_link

#BestFriendsBestDressed

Τι συμβαίνει όταν συναντιέσαι με τη φίλη για φαγητό κι είστε ντυμένες με τα ίδια ρούχα; Αν κρίνουμε από την περίπτωση της  Cindy Crawford και της φίλη της Karen Davidowitz, το μόνο που προκύπτει είναι μια όμορφη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Bq-WcTChxza/?utm_source=ig_web_copy_link

#Soulmates

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του μουσικού Φώτη Benardo κι όχι απλά δεν το κρύβει, αλλά ανέβασε και μια φωτογραφία τους που κρατιούνται από το χέρι και κοιτάει ο ένας τον άλλον στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/Bq-tmjxlJ1K/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyBirthdaySainty

Ο γιος της Kim Kardashian και του Kanye West έγινε 3 ετών κι η ευτυχισμένη μαμά, του λέει τις ευχές της και μέσω Instagram, γράφοντας: «Σίγουρα θα έκανα κάτι πολύ καλό για να μου αξίζει να έχω εσένα για γιο μου».

https://www.instagram.com/p/BrAzF0Gn4f8/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThroughHisEyes

Η Βάσω Λασκαράκη περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει. Εδώ, γράφει πως αν έχεις μόνο ένα χαμόγελο, να το δίνεις στους ανθρώπους που αγαπάς και ποζάρει στο φακό του Λευτέρη Σουλτάτου.

https://www.instagram.com/p/Bq900Cgg6sC/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasIsAllAround

Η Sofia Vergara στόλισε το δέντρο της και μοιράστηκε ένα video με τους Instagram φίλους της. Το δέντρο, που αντανακλά την πληθωρική της προσωπικότητα, πήρε τα πιο θερμά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Bq_b9CMgoKV/?utm_source=ig_web_copy_link