Ιωάννα Μπέλλα: Ο χωρισμός από τον Γιάννη Λεωνίδου και η πρόταση που δέχτηκε για το Survivor
Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα: Ο χωρισμός από τον Γιάννη Λεωνίδου και η πρόταση που δέχτηκε για το Survivor

Ιωάννα Μπέλλα: Ο χωρισμός από τον Γιάννη Λεωνίδου και η πρόταση που δέχτηκε για το Survivor

Όσα είπε αποκλειστικά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Ιωάννα Μπέλλα.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε από το πλήθος Ελλήνων celebrities που βρέθηκαν στο Ντουμπάι – ήταν κι εκείνη ανάμεσά τους – εν μέσω πανδημίας, στην προσωπική της ζωή αλλά και στην πρόταση που δέχτηκε για να λάβει μέρος στο Survivor.

Τις ημέρες των γιορτών υπήρξαν διαφημιστικές καμπάνιες με σύνθημα «Ελάτε, είμαστε ανοιχτά» που προέτρεπαν τον κόσμο να έρθει στο Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκεί και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, που στη συνέχεια δέχτηκαν σκληρή κριτική.

Δεν σου κρύβω ότι τις ημέρες των γιορτών φοβόμουν να κυκλοφορήσω. Ακόμα και στο Nammos, όπου ήμουν καλεσμένη, πήγα με επιφύλαξη, παρόλο που ήταν συγκεκριμένες οι θέσεις που μπορούσαμε να καθίσουμε και τα τραπέζια είχαν απόσταση μεταξύ τους. Όταν παντού στον δρόμο βλέπεις πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι συνήθως, δεν μπορεί να μη φοβηθείς. Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος και όλος ο κόσμος να ήρθε στο Ντουμπάι για διακοπές. Πάντως, αυτά που άκουσα, ότι όλοι ήμασταν όρθιοι και χορεύαμε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ήσουν υποχρεωμένος με το που έμπαινες στον χώρο να καθίσεις στη θέση σου και αν κάποιος σηκωνόταν, αμέσως του γινόταν παρατήρηση από το προσωπικό να επιστρέψει πίσω. Είναι γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες στο Ντουμπάι υπήρχαν αρκετοί Έλληνες. Αλλά τα αρνητικά σχόλια τα δέχτηκαν μόνο όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα, παρόλο που ήταν η μειονότητα. Έπεσαν όλοι πάνω σε αυτούς που γνωρίζουν μέσα από την τηλεόραση ή όσους έχουν ακόλουθους στα social media, αρκετοί από τους οποίους ήρθαν για να εργαστούν, την ίδια ώρα που υπήρχαν εκατοντάδες Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να κάνουν διακοπές. Ακόμα κι εγώ δέχτηκα αρνητικά σχόλια, παρόλο που είμαι εδώ από τις αρχές Δεκεμβρίου και θα μείνω μέχρι τον Μάρτιο γιατί έχω φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχουν.

Δεν θεωρείς όμως ότι ήταν προκλητικό σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι Έλληνες είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους να βλέπουν άλλους να ανεβάζουν εικόνες χλιδής και συνωστισμού;

Αυτή η επίδειξη πλούτου με ενοχλεί κι εμένα πολύ. Το να ανεβάσει κάποιος ένα τοπίο από μια χώρα που θα επισκεφθεί δεν το κατακρίνω. Αλλά αν κάνεις μια ανάρτηση που σε δείχνει να μένεις σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο ή να οδηγείς ένα αμάξι που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, τότε είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σε κατακρίνει. Αν θες να ζεις μια τέτοια ζωή, κράτα το για τον εαυτό σου. Και εσύ όμως δεν έχεις ανεβάσει τον εαυτό σου σε learjet;
Ήταν μια ανάρτηση που είχε γίνει για επαγγελματικούς λόγους. Ο πρώην σύντροφός μου έχει εταιρεία ενοικιάσεως ιδιωτικών αεροσκαφών.

Ο νέος χρόνος βρήκε την Ιωάννα χωρισμένη καθώς εδώ και αρκετό καιρό μαθεύτηκε πως τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους με τον πρώην σύντροφό της και επιχειρηματία, Γιάννη Λεωνίδου. Η ίδια μίλησε για τον χωρισμό τους αλλά και το αν έχουν κρατήσει επαφές έκτοτε.

Αναφέρθηκες πριν στον πρώην σύντροφό σου. Άρα το 2021 σε βρήκε χωρισμένη;

Με τον Γιάννη (σ.σ. Λεωνίδου) δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Αισθανθήκαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας και πήραμε την απόφαση να βάλουμε μια τελεία. Δεν είναι ότι έγινε κάτι συγκεκριμένο και χωρίσαμε. Απλά νιώσαμε ότι δεν πήγαινε
άλλο. Τον αγαπάω και με αγαπάει, τον εκτιμώ και με εκτιμάει. Θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και να προοδεύει στη δουλειά του. Κι αν τον ρωτήσεις, θα σου πει το ίδιο και για εμένα. Από εκεί και
πέρα, αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα στη σχέση μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας χωριστά.

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Ήμασταν έναν χρόνο μαζί.

Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσετε;

Ναι. Σκέφτηκα κάποια πράγματα τα οποία εξέφρασα στον Γιάννη, τα συζητήσαμε και πήραμε μαζί την απόφαση να χωρίσουμε.

Ποιος ήταν ο λόγος χωρισμού;

Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε.

Μήπως ο Γιάννης σε ζήλευε και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ότι θα έπρεπε να μένεις στο εξωτερικό;

Καθόλου. Ειλικρινά, εύχομαι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι σαν τον Γιάννη. Είναι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και δεν ζήλευε καθόλου.

Εφόσον δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα γιατί δεν προσπαθήσατε να κρατήσετε αυτή τη σχέση;

Όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Και η ημερομηνία της συγκεκριμένης σχέσης ήταν αυτή.

Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Δεν μπορώ να σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι μπορεί να γίνει. Μπορεί τώρα να σου απαντήσω «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση» ή «Ναι, υπάρχει τέτοια πιθανότητα» και στο μέλλον να διαψευστώ. Η ζωή ξέρει καλύτερα από εμάς και θα μας τα φέρει όπως εκείνη νομίζει. Προς το παρόν αυτή η σχέση έχει τελειώσει και είμαστε και οι δύο πολύ καλά με αυτό.

Τέλος, το μοντέλο αποκάλυψε ότι την προσέγγισαν για να συμμετάσχει στο Survivor, ωστόσο, απέρριψε την πρόταση δίχως δισταγμό. Ποιος ήταν ο λόγος;

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Θέλουμε να έρθετε στο γραφείο μας γιατί ενδιαφερόμαστε να σας έχουμε στο Survivor», τους απάντησα ότι πήραν λάθος άνθρωπο! (Γελάει.) Παρότι γυμνάζομαι, δεν νομίζω ότι θα άντεχα την πείνα και την απλυσιά.