Ιωάννα Λίλη: Η τηλεοπτική επιστροφή και το bullying που έχει δεχτεί
Ελλάδα

Ιωάννα Λίλη: Η τηλεοπτική επιστροφή και το bullying που έχει δεχτεί

Ιωάννα Λίλη: Η τηλεοπτική επιστροφή και το bullying που έχει δεχτεί

Με ένα project που κάνει θραύση στην Αμερική επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Ιωάννα Λίλη. Το πρώην μοντέλο, όπως είναι γνωστό, αναλαμβάνει την παρουσίαση του Revenge Body που έρχεται σύντομα από τη συχνότητα του OPEN. Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, μίλησε για τη νέα τηλεοπτική πρόκληση στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνα Καινούργιου. Τι αναφέρει για τους στόχους του νέου  τηλεοπτικού της ρόλου, αλλά και για το bullying που δέχτηκε η ίδια, όταν ήταν ακόμη μαθήτρια;

Η μάχη με τις ανασφάλειες

Η παρουσιάστρια δηλώνει,πως το Revenge Body είναι ένα «project πρόκληση» και πιστεύει πως θα αγαπηθεί από τον κόσμο. «Θα μοιραστούμε ιστορίες και συναισθήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά. Θεωρεί πως όλοι έχουμε ανασφάλειες, το ίδιο και αυτή, και πως στην ουσία το Revenge Body απευθύνεται στον «ίδιο  μας τον εαυτό» ,αφού «ο εαυτός μας είναι αυτός που μας γεμίζει αρνητικές σκέψεις και δεν μας αφήνει να χαρούμε την κάθε στιγμή».

Η  Ιωάννα Λίλη σχολίασε στην κάμερα του ”Ευτυχείτε” ,πως «στο Revenge Body θα αναδείξουμε τις ικανότητες και τα καλύτερα σημεία των ανθρώπων που θα έρθουν κοντά μας».

Στο δρόμο που χάραξαν οι Kardashian

Το Revenge Body είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που έρχεται από την Αμερική και φέρει την υπογραφή της Khloe Kardashian. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου του 2017 και η επιτυχία της οδήγησε το δίκτυο E! να ανανεώσει για μια ακόμη σεζόν.

Πρόκειται για μια εκπομπή, που αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή». Μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βελτιώσει την εμφάνιση, αλλά και την αυτοπεποίθησή τους. Η επιλογή της Khloe στην παρουσίαση, κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, καθώς η αδερφή της Kim υπήρξε για χρόνια, το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας για το σώμα και το βάρος της.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό τρέιλερ από το αμερικανικό show:

To OPEN, εξασφάλισε τα δικαιώματα του show για την ελληνική τηλεόραση. Έτσι, η Ιωάννα Λίλη θα υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία εξαιρετικά ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Άνθρωποι που εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους, έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την αυτοπεποίθησή τους.

Συνήθως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα, αλλά στο «Revenge Body» θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Όπως και να έχει, ο στόχος, όπως λένε από την παραγωγή, είναι ένας. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί – εξωτερικά και εσωτερικά – και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

Η Ιωάννα αναλαμβάνει να συζητήσει μαζί τους και να εντοπίσει τους λόγους που οδήγησαν τον καλεσμένο σε μια δυσμενή για εκείνον κατάσταση. Συνήθως, πρόκειται για κάποιο άτομο από το στενό τους περιβάλλον, γονιός, φίλος ή σύντροφος ο οποίος τους ασκεί έντονη κριτική και με τη συμπεριφορά του, τους υποτιμά.

Από το σημείο αυτό και μετά, το ταξίδι της «μεταμόρφωσης» ξεκινά. Μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον καλεσμένο μας να πετύχει το στόχο του.

Το bullying στο σχολείο

Η Ιωάννα Λίλη, δε δίστασε να καταθέσει τη δική της προσωπική εμπειρία σχετικά με το bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο, εξαιτίας του ύψους της. “Έχω περάσει μορφή λεκτικής βίας. Ήταν στο γυμνάσιο που με έλεγαν κολόνα της ΔΕΗ γιατί ήμουν η ψηλή της τάξης. Αυτό μου δημιούργησε κόμπλεξ. Έγερνα τους ώμους προς τα κάτω για να φτάσω στο επίπεδο των άλλων παιδιών” είπε χαρακτηριστικά.