Ιωάννα Τούνη: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο και ξεσπάει σε κλάματα
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο και ξεσπάει σε κλάματα

Ιωάννα Τούνη: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο και ξεσπάει σε κλάματα

«Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση»

Η Ιωάννα Τούνη, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Η γνωστή influencer πρόσφατα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον διασυρμό καθώς κάποιος επιτήδειος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Οι πολύ προσωπικές της στιγμές είδαν το φως της δημοσιότητας, με την ίδια να απευθύνεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σε δικηγόρους προκειμένου να κατέβει το υλικό από site ερωτικού περιεχομένου.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει η ίδια για τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια μέσω ενός βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Όπως αποκαλύπτει το συμβάν συνέβη πριν από κάποια χρόνια μετά από ένα beach party στη Χαλκιδική. Η ίδια συνευρέθηκε με άνθρωπο με τον οποίο έκανε παρέα ενώ, όπως ισχυρίζεται, δεν γνώριζε για την ύπαρξη του βίντεο μέχρι που το είδε στο διαδίκτυο.

Η αρχή, ωστόσο, είχε γίνει πριν από τρία χρόνια και ενώ συμμετείχε στο My Style Rocks. Εκείνη την περίοδο είδαν το φως της δημοσιότητας, γυμνές της φωτογραφίες από το συγκεκριμένο βράδυ. “Νομίζω με θυμούνται όλες οι συμπαίκτριές μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα και έπειτα από λίγο να πρέπει να είμαι καλά για το γύρισμα”, εξομολογείται. Εξηγεί ότι τότε απευθύνθηκε σε πολλούς δικηγόρους προκειμένου να βρει μια άκρη και τονίζει: “Να σημειώσω ότι δεν είχα ευρώ, είχα ξοδέψει όλα μου τα λεφτά στους δικηγόρους”.

Πέρασαν τα χρόνια και ενώ νόμιζε ότι όλο αυτό έχει μείνει στο παρελθόν, ήρθε το ροζ βίντεο να ταράξει εκ νέου τη ζωή και την καθημερινότητά της. “Είχα μια σχέση, συγκατοικούσα και περνούσα πολύ όμορφα. Μέχρι που μια μέρα κάποιος αποφάσισε να αναδημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Υλικό που δεν γνώριζα ότι υπήρχε μέχρι την ημέρα που το είδα. Ο σύντροφός μου γνώριζε τα πάντα αλλά είναι διαφορετικό να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση”.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της ξεσπάει on camera: “Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος του παρελθόντος. Είναι κάτι που προσπαθώ να εξαφανίσω τόσα χρόνια και απλά έρχεται και ξαναέρχεται και όλοι μιλάνε γι’αυτό. Έπρεπε να μετακομίσω, είχα έναν χωρισμό να διαχειριστώ και όλοι να με ρωτάνε τι συνέβη. Η μητέρα μου δεν ήθελα να μάθει κάτι γιατί είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήθελα να επιβαρύνω κι άλλο την ψυχολογία της”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: