Ιωάννα Τούνη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ, στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ, στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ, στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του

Από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτης Αλεξάνδρου έκαναν και επίσημα γνωστή τη σχέση τους, το Instagram έχει γεμίσει… μέλια από τον έρωτά τους, καθώς το ζευγάρι δεν κρύβεται πλέον και οι δυο τους φαίνεται ότι περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους.

Η όμορφη επιχειρηματίας έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα, εκεί όπου μένει μόνιμα το γνωστό μοντέλο.

Η Ιωάννα, στο πλευρό του Δημήτρη έχει αφήσει να φανεί ο πραγματικός της εαυτός, αυτός μακριά από τις φωτογραφίες, τα φίλτρα και τα… φτιασιδώματα και πολλές φορές, επιλέγει τη φυσική ομορφιά, ειδικά όταν βρίσκεται μαζί του.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για εκείνη, για χάρη της οποίας αποφάσισε να αλλάξει τη διακόσμηση του σπιτιού του, η οποία όπως είπε σε ένα από τα story που ανέβασε, δεν την βολεύει για τις φωτογραφίσεις της και όλες τις αναρτήσεις που χρειάζεται να ανεβάζει για τη δουλειά της.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω» είπε στη Real ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα post στο Instagram, στο οποίο γελά με την καρδιά της, πάνω στην αγκαλιά του.

«Ό,τι και αν γράψω, αδικεί την στιγμή…*αφήνω το caption πάνω σας», είναι η λεζάντα με την οποία το συνόδευσε.