Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσσα Αδαμοπούλου: Χωρίζουν μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής
Ελλάδα

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσσα Αδαμοπούλου: Χωρίζουν μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσσα Αδαμοπούλου: Χωρίζουν μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής

Τίτλοι τέλους για το αγαπημένο ζευγάρι

Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως τραβούν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο και έχει διαγράψει κοινή πορεία τα τελευταία 15 χρόνια αποφάσισε να ρίξει αυλαία στη σχέση του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην Espresso, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει πως οι δυο τους ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Βανέσσα έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Αγγελική» έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Αξίζει να αναφερθεί φυσικά ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβρη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στο «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν λακωνικός στην αναφορά του στην οικογένειά του λέγοντας: «Ο γιος μου είναι μορφονιός. Θεωρώ ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν υπάρχει σεβασμός σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης αξίζει να δώσεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου σε αυτό».