Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους
Ελλάδα

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!

Τρεις γάμοι και ένας «βελούδινος» χωρισμός για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη, με το ζευγάρι να βάζει τέλος στη σχέση του μετά από 13 χρόνια, διατηρώντας ωστόσο εξαιρετικές επαφές, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Ο χωρισμός τους ήταν από εκείνους που έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz, καθώς μέχρι πρότινος, οι δυο τους εμφανίζονταν ευτυχισμένοι και με τον Ιωσήφ να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ότι:  «Με τη Χρύσα μάς αρέσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Ξέρω πολλά ζευγάρια που όταν περάσουν τα χρόνια, βαριούνται ο ένας τον άλλο και επιδιώκουν να βγαίνουν με τους φίλους τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία».

Οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει τρεις γάμους πριν επέλθει ο χωρισμός. Ο ένας στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2014, ο δεύτερος στα Χανιά με θρησκευτική τελετή τον Ιούλιο του 2016 και ο τρίτος στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Ωστόσο η ιστορία των 13 χρόνων αγάπης δεν είχε happy end, καθώς σύμφωνα με το OK! το ζευγάρι ζει χωριστά από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, χωρίς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο δεν έχει τελειώσει» αποκαλύπτει αποκλειστικά στο περιοδικό άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον και συνεχίζει: «Ούτε καβγάδες υπήρχαν, ούτε τρίτα πρόσωπα. Απλά ο χρόνος δεν στάθηκε σύμμαχός τους».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρώην γυμνάστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας (υπογράφει την επιτυχημένη σειρά ρούχων Libelloula) έχει μετακομίσει από το φθινόπωρο στο Κολωνάκι, ώστε να βρίσκεται κοντά στο showroom που διατηρεί στην ίδια περιοχή, ενώ εκείνος παρέμεινε στο διαμέρισμά τους στο Μαρούσι.

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον χωρισμό τους, οι δυο τους δεν έχουν προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, ενώ διατηρούν τακτική επικοινωνία σε φιλικό κλίμα. Εξάλλου, ο Ιωσήφ εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον αδελφό της Χρύσας, Δημήτρη, στην εταιρεία ένδυσης Vagrancy – οι δυο τους μάλιστα ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και σε άλλο επαγγελματικό πρότζεκτ, που θα ανακοινωθεί σύντομα.