#InstaCelebs: Το ταξίδι της Καγιά στο Μιλάνο και η ανάμνηση της Σμαράγδας Καρύδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το ταξίδι της Καγιά στο Μιλάνο και η ανάμνηση της Σμαράγδας Καρύδη

#InstaCelebs: Το ταξίδι της Καγιά στο Μιλάνο και η ανάμνηση της Σμαράγδας Καρύδη

Το χιόνι άρχισε να λιώνει κι οι celebrities συνεχίζουν να ανεβάζουν τις καλύτερες στιγμές τους στο Instagram. Από την «απόδραση» της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μιλάνο, μέχρι τις κηπουρικές «ανησυχίες» της Cindy Crawford.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

#GameChanger

Η Reese Witherspoon «ανακάλυψε» το γάλα βρώμης για τον καφέ της κι -όπως δηλώνει- είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει καινούρια πράγματα. Συνοδεύει τη φωτογραφία της με ένα τεράστιο χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/BsbE6Z1jIyh/?utm_source=ig_web_copy_link

#BuongiornoMilano

Η Βίκυ Καγιά κι ο Ηλίας Κρασσάς περνούν λίγες μέρες οι δυο τους στο Μιλάνο. Εδώ, περπατούν στους δρόμους της πόλης.

https://www.instagram.com/p/BsasgWToEI-/?utm_source=ig_web_copy_link

#FindYourWave

Ο φιναλίστ του Nomads, Γρηγόρης Μόργκαν έχει αδυναμία στο surfing. Ανάμεσα στον «Τηλέμαχο» και την «Υπατία», ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία του, που «δαμάζει» τα κύματα της Κρήτης.

https://www.instagram.com/p/BsaZem4nGCy/?utm_source=ig_web_copy_link

#SummerPicInTheHeartOfWinter

Επειδή γεμίσαμε χειμωνιάτικες φωτογραφίες, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανεβάζει μια καλοκαιρινή του. Με ένα τεράστιο χαμόγελο και με ανεβασμένη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/BsaZEuWHQQB/?utm_source=ig_web_copy_link

#HappyFamilyTimes

Ο ηθοποιός Neil Patrick Harris αισθάνεται νοσταλγία στην τοποθεσία Νέα Υόρκη. Για τον λόγο αυτό, ανέβασε ένα mini album στο Instagram με στιγμές από τις διακοπές του πριν λίγες μέρες σε νησιά της Καραϊβικής με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/Bsb_Fl0h-gB/?utm_source=ig_web_copy_link

#TBJanuary

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία της στη Νέα Υόρκη, τον Ιούνιο του 2015, παρέα με το Μιχάλη Μαρίνο, την Έλενα Σκουλά και το Μάνο Βάλη. Μάλιστα, «ανακήρυξε» τον Ιανουάριο ως μήνα TB κι υποσχέθηκε κι άλλες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/BsaoSh2BDR5/?utm_source=ig_web_copy_link

#GreenTherapy

Η Cindy Crawford όχι μόνο ασχολείται με την κηπουρική και το απολαμβάνει, αλλά ανεβάζει και σχετική φωτογραφία στο Instagram. Κούκλα ακόμα κι ανάμεσα στα χώματα.

https://www.instagram.com/p/BsbDn8iBqtI/?utm_source=ig_web_copy_link

#GameOfGames

Η Ellen DeGeneres, εκτός από το The Ellen Show, παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι Game Of Games. Το «πρόβλημά» της είναι ότι η εκπομπή της διεκόπη πριν λίγες μέρες για την ομιλία του Donald Trump. Αυτό την έκανε να προτείνει μία λύση για την επόμενη φορά που θα θελήσουν να της διακόψουν την εκπομπή για κάτι παρόμοιο. Δείτε το video μέχρι το τέλος.

https://www.instagram.com/p/Bsbx_oFBsGq/?utm_source=ig_web_copy_link