Καίτη Φίνου: Το «κόμπλεξ» με τα κιλά αλλά και ο «φοβερά άπιστος» Στάθης Ψάλτης
Ελλάδα

Καίτη Φίνου: Το «κόμπλεξ» με τα κιλά αλλά και ο «φοβερά άπιστος» Στάθης Ψάλτης

Καίτη Φίνου: Το «κόμπλεξ» με τα κιλά αλλά και ο «φοβερά άπιστος» Στάθης Ψάλτης

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στο Dot

Οι κινηματογραφικοί παραγωγοί τη λάτρεψαν και τη «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας ήταν από τα πρώτα «αστέρια» του χώρου.

Εκτός, όμως, από το ταλέντο της αποθεώθηκε και ως γυναίκα με πολλούς τοίχους αγοριών να κοσμούνται εκείνη την εποχή από αφίσες της.

Η Καίτη Φίνου σήμερα στους Dot θυμήθηκε τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της αλλά και στα προσωπικά χαρίζοντας στους θαυμαστές της νέο trivia από τη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ηθοποιός – και πολύ καλή της φίλη –  της έδωσε τα περισσότερα ρούχα στον «Παρθενοκυνηγό», ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι είναι όμορφη και μοιραία και ότι η πρώτη της επαφή με τον Στάθη Ψάλτη συνέβη όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος.

«Ποτέ δεν μ΄άρεσε ο εαυτός μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία. Αν το πίστευα ίσως έκανα και διαφορετικά πράγματα. Πάντα ντρεπόμουν για κάτιεπάνω μου, πάντα είχα το κόμπλεξ της παχιάς. Ποτέ δεν ήμουν πετσί και κόκαλο και πάντα είχα ανθρώπους δίπλα μου που μου έλεγαν “πάχυνες, σταμάτα να τρως».

«”Τα καμάκια” ήταν σταθμός της σχέσης μου και της συγκατοίκησης με τον Στάθη Ψάλτη. Η πρώτη γνωριμία έγινε στον “Παρθενοκυνηγό» αλλά λόγω ότι ήταν παντρεμένος δεν έβγαινα μαζί του. Εγώ δεν το ήξερα, η μητέρα μου που διάβαζε περιοδικά το ήξερε κι έτσι τελείωσε. Όταν τον ξαναείδα στο Ναύπλιο μου είπε ότι με έπαιρνε τηλέφωνα αλλά δεν με έδινε η μητέρα μου στο τηλέφωνο. Από τότε μείναμε μαζί. Η σχέση ήταν θυελλώδης με τσακωμούς, ήταν 32 χρονών, ένα παιδί. Φυσικό ήταν όλες οι γυναίκες να πέσουν επάνω του και ήταν φοβερά άπιστος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

https://streamable.com/8wtudk