Καλομοίρα: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια των δίδυμων αγοριών της
Ελλάδα

Καλομοίρα: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια των δίδυμων αγοριών της

Καλομοίρα: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια των δίδυμων αγοριών της

Ο Νίκος και ο Δημήτρης έγιναν 8 χρόνων

Τα παιδιά της είναι η αδυναμία της και όχι άδικα. ο λόγος για την γλυκιά Καλομοίρα που γιόρτασε χθες τα 8α γενέθλια του Νίκου και του Δημήτρη μαζί με όλη την οικογένεια και ευχήθηκε στα αγόρια της με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η γνωστή τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Ουάσιγκτον με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία της παιδιά: τον Νίκο, τον Δημήτρη και την Αναστασία – Καλομοίρα, μπορεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να μην οργάνωσε party στα δίδυμα, αλλά το γιόρτασε με δώρα και αμέτρητες ευχές στους δυο μικρούς μπόμπιρές της, που έκλεισαν τα 8.

«Χαρούμενα γενέθλια στις ηλιαχτίδες μου. Οι δυο σας (μαζί με την αδελφή σας) είστε το φως στη ζωή μου. Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ειλικρινά να γελάτε μέσα από τα βάθη της καρδιάς σας, κάθε μέρα. Εύχομαι ο δεσμός ανάμεσά σας να δυναμώνει καθημερινά.

Ευτυχισμένα 8α γενέθλια Δημήτρη και Νίκο. Έχετε μεγαλώσει ήδη τόσο πολύ. Κλαίω από χαρά, αλλά είμαι και λίγο στενοχωρημένη με το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Σας ευχαριστώ που ακόμη με αφήνετε να σας αγκαλιάζω και να σας φροντίζω. Η μαμά σας αγαπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τα γενέθλια των αγοριών της από τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)