Κατερίνα Γερονικολού: “Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα μία σχέση στη ζωή μου”
Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: “Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα μία σχέση στη ζωή μου”

Κατερίνα Γερονικολού: “Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα μία σχέση στη ζωή μου”

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο περιοδικό Down Town και όπως είναι φυσικό δύο θέματα κυριάρχησαν στη συζήτηση: η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο θέατρο.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε μια μικρή αναδρομή του πώς βρέθηκε να ασχολείται με την υποκριτική (ενώ έχει τελειώσει τη Νομική) αφού πρώτα πέρασε από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και την ΕΡΤ. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” που την έκανε ευρύτατα γνωστή. Σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά “Το Τατουάζ” αλλά και στο θεατρικό σανίδι κάνει το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο έργο του Αλέκου Σακελλάριου “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, για την οποία και μίλησε.

"Αισθάνομαι ότι ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Αυτά που έχω τώρα", δηλώνει η όμορφη ηθοποιός.

“Αισθάνομαι ότι ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Αυτά που έχω τώρα”, δηλώνει η όμορφη ηθοποιός.

Αναλαμβάνοντας το ρόλο που με τόση επιτυχία καθιέρωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως είναι φυσικό, ήταν πρόκληση για την Κατερίνα. Πρόκληση που όμως δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει. “Το φοβόμουν μέχρι να πω το ναι. Μόλις το είπα κάπως σαν να έκλεισα τις κουρτίνες που μπορούν να θαμπώσουν την εικόνα. Επίσης η Μάρω Κοντού μου είπε  κάτι που της είχε πει ο Δημήτρης Χορν: «Μη διαβάζεις κριτικές. Θα χαθείς από το στόχο σου». Έτσι κι εγώ δεν διαβάζω τις κριτικές, απλώς αντιμετώπισα στα μάτια το κοινό στο θέατρο” και συμπληρώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενη με την παράσταση. Περνάω τέλεια. Κάθε βράδυ αυτό που συμβαίνει με το κοινό είναι ασύλληπτο. Δεν το έχω ξαναζήσει”.

“Η επίσημη πρεμιέρα ήταν μια δύσκολη νύχτα”

Από την πρεμιέρα της παράστασης "Χτυποκάρδια στο θρανίο"

Από την πρεμιέρα της παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο”

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυαναμενόμενης πρεμιέρα της στο θέατρο, που ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνην για έναν παραπάνω λόγο: “Αισθάνθηκα πρώτη φορά εχθρικό το κοινό. Η επίσημη ήταν μια δύσκολη νύχτα για μένα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μου άνοιξε το φόρεμα και έπαιζα 20 λεπτά με το εσώρουχο να φαίνεται. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο άβολες και δύσκολες εμπειρίες που έχω ζήσει.  Από τη μία πλευρά ήταν μια καλή επίσημη γιατί ήρθε πολύς κόσμος, αλλά ένιωθα πως είχαν έρθει εκεί για να με κρίνουν”.

Όλα όμως πήγαν καλά και πάνω από όλα η Κατερίνα έδωσε εύσημα στο σύντροφό της: “Ο Γιάννης ήταν στενοχωρημένος και ανήσυχος. Ξαφνικά με την παγωμάρα της επίσημης ένιωσε την αγωνία μου και έσπευσε να σταθεί δίπλα μου”.

“Είμαστε τέλεια. Ο Γιάννης είναι ένα σπάνιο είδος άντρα”

"Είναι ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, προσγειωμένος και δοτικός", λέει η Κατερίνα για το σύντροφό της.

“Είναι ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, προσγειωμένος και δοτικός”, λέει η Κατερίνα για το σύντροφό της.

Δεν ήταν όμως μόνο στην πρεμιέρα που φάνηκε η αγάπη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σύντροφό του. Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση της που έχει τραβήξει τα φλας των φωτογράφων.

Για το πώς είναι σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Νομίζω ότι όλα είναι τέλεια. Είμαστε μαζί αρκετό διάστημα για να καταλάβω ότι είναι πολύ σημαντική σχέση για εμένα. Δεν είναι ακόμα μία σχέση ο Γιάννης στη ζωή μου. Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Και αυτό μου αρέσει».

Για το αν συγκατοικούν: «Όχι όλες τις μέρες. Κάποιες. Δηλαδή ο καθένας έχει και το δικό του σπίτι».

Για το αν τσακώνονται: « Όχι, όχι. Ενώ είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι δεν είμαστε σε φάση που τσακωνόμαστε. Είμαστε στην πρώτη φάση. Δεν τσακωνόμαστε ακόμα».

Για τα προτερήματα του συντρόφου της: «Είναι μετρημένος. Είναι καταρχάς ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, συγκεντρώνει πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα είναι προσγειωμένος και δοτικός. Όλα αυτά νομίζω ότι τον κάνουν σχεδόν σπάνιο είδος άντρα».

Για το αν αφοσιώνεται σε μια σχέση: “Είναι μεγάλη δύναμη να αφοσιώνεσαι. Για εμένα η αφοσίωση είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Στη μαμά μου, στις φίλες μου και σε έναν άνθρωπο που φυσικά το αξίζει να αφοσιωθώ και θα αφοσιωθώ, όπως είναι ο Γιάννης”.

Για το αν έχει γνωρίσει το σύντροφό της στη μητέρα της: “Αυτοί μιλάνε μεταξύ τους πια. Είμαι σαν τρίτος στη σχέση”.

Τι ονειρεύεται η Κατερίνα;

Η νεαρή ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη από τη ζωή της. Ρωτήθηκε, λοιπόν, από το περιοδικό αν ξέρει τι θέλει στη ζωή της. “Αισθάνομαι ότι ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Θέλω να είναι υγιείς οι άνθρωποι της ζωής μου, να είμαι καλός άνθρωπος, να δουλεύω ως ηθοποιός και να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που αγαπάω και θαυμάζω. Αυτά που έχω τώρα δηλαδή”, δήλωσε.

Φωτογραφίες: NDP