Κατερίνα Γκαγκάκη: Η λαμπρή καριέρα, τα λάθη και οι αποφάσεις που μετάνιωσε στη ζωή της
Ελλάδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η λαμπρή καριέρα, τα λάθη και οι αποφάσεις που μετάνιωσε στη ζωή της

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η λαμπρή καριέρα, τα λάθη και οι αποφάσεις που μετάνιωσε στη ζωή της

Μίλησε εφ΄όλης της ύλης στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα και μίλησε εφ΄όλης της ύλης για τη ζωή της μέχρι σήμερα.

Αναφέρθηκε, όπως είναι φυσικό, και στην ατυχή τηλεοπτική στιγμή στον “αέρα” της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και πώς βίωσε η ίδια το κύμα αρνητικής κριτικής που ξέσπασε.

“Εγώ με έχασα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ”.

“Έκλεισα τα παντζούρια και θεωρούσα πως θα μπορέσω να με ξανακοιτάξω με ανοιχτά φώτα στον καθρέφτη μόνο αν απαντήσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους”.

https://streamable.com/ue7z0

“Δεν είναι κάτι που ξεπεράστηκε. Δεν το ξεπέρασα ακόμη”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα παραδέχτηκε πως το κέντρο βάρους το έδινε πάντα στην καριέρα της, έχοντας παραμελήσει αρκετούς ανθρώπους και μετανιώνοντας στη συνέχεια για αυτό.

Μάλιστα, δικαίωσε δημόσια την Τατιάνα για το γεγονός πως δεν άκουσε ποτέ τις συμβουλές της και δεν ισορρόπησε την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα εξήγησε ακόμη πως ο βασικός λόγος που επικεντρώθηκε κατεξοχήν στην καριέρα της ήταν η ανασφάλεια που ένιωθε στις σχέσεις της και πως μόνο μέσα από τη δουλειά της μπορούσε να βρει σταθερά πατήματα και να αυτοπροσδιοριστεί.

“Προφανώς ήταν τεράστιο λάθος. Σε πρόσφατη ομιλία για την Ημέρα της Γυναίκας είπα σε γυναίκες εκεί ‘Μην κάνετε αυτό που έκανα εγώ. Μη θεωρήσετε πως έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας'”.

Τέλος, ρωτήθηκε αν ευσταθεί η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα πως υπήρξε κάποτε ερωτική αντίζηλος της Όλγας Τρέμη.

https://streamable.com/whsem

Έχοντας περάσει από την τοπική αυτοδιοίκηση τόνισε πως ανάμεσα στην πολιτική και την επικοινωνία θα διάλεγε αδιαμφισβήτητα τον επικοινωνιακό τομέα, αφού εκεί απολαμβάνει την ύψιστη ικανοποίηση, όταν μπορεί και “χτίζει” την εικόνα σε κάτι διαφορετικό που την εξιτάρει.

https://streamable.com/144ua