Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που την οδήγησε στο νοσοκομείο
Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Το νέο της μήνυμα στα social media

Με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στη θέση της, στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», το ίδιο πρωί.

Η παρουσιάστρια ανησύχησε φίλους και γνωστούς, αλλά και τους fans της που την παρακολουθούν καθημερινά, με την ίδια να σπεύδει να τους καθησυχάσει με ένα μήνυμά της. Δύο μέρες αργότερα, η KatKen εμφανίστηκε ξανά στα social media και αποκάλυψε τους λόγους που την έφτασαν στο σημείο να νοσηλευτεί.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.