Κατερίνα Καραβάτου: Η throwback φωτογραφία της Αέλιας και η τρυφερή ανάμνηση
Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: Η throwback φωτογραφία της Αέλιας και η τρυφερή ανάμνηση

Κατερίνα Καραβάτου: Η throwback φωτογραφία της Αέλιας και η τρυφερή ανάμνηση

Τι είχε κάνει η μικρή με τη γιαγιά της πριν από μερικά στη Θεσσαλονίκη;

Μια τρυφερή ανάρτηση με την κορούλα της Αέλια έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας κόντρα στα όσα βιώνουμε.

Δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία της κορούλα της από την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι και είχαν επισκεφθεί τους παππούδες της στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τους γονείς της παρουσιάστρια.

Παράλληλα, περιέγραψε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μεταξύ της γιαγιάς και εγγονής και ελπίζει να έρθει η στιγμή που θα μπορέσουν οι δυο τους να παίξουν ξανά με τα κεράσια.

Η ανάρτησή της:

“Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη.

Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα.

Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα.

Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη”, έγραψε η Κατερίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. #μένουμεσπίτι #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις