Κατερίνα Λέχου: “Με ρώταγαν επί χρόνια γιατί δεν κάνω παιδί…”
Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου: “Με ρώταγαν επί χρόνια γιατί δεν κάνω παιδί…”

Κατερίνα Λέχου: “Με ρώταγαν επί χρόνια γιατί δεν κάνω παιδί…”

Τι συζήτησαν με τον Αντίνοο Αλμπάνη;

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνάντησε την Κατερίνα Λέχου στην αποψινή εκπομπή “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ και μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα.

Αρχικά μοιράστηκαν τα παράπονά τους όσον αφορά τις άτοπες ερωτήσεις που δέχονται από τους δημοσιογράφους, ενώ η Κατερίνα Λέχου τόνισε πως δεν είναι λίγες οι φορές που οι ερωτήσεις αυτές γίνονται και άκρως άκομψες.

“Με πειράζει πιο πολύ, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή να μιλήσεις για τη δουλειά σου και ντρέπεσαι να πεις μια κουβέντα παραπάνω, γιατί δεν κολλάει… Αυτό είναι άβολο”, είπε η ηθοποιός.

“Εμένα με ρώταγαν επί χρόνια γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό. Πολύ άκομψο. Πρέπει να απολογούμαι γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά…”

“Με προβληματίζει που παλιά αρκούσε η δουλειά η ίδια. Αρκούσε που η Κατερίνα Λέχου έπαιζε σε μια παράσταση και ήταν ικανό να κρατήσει μια ολόκληρη συνέντευξη. Τώρα πρέπει να μιλήσεις για τη ζωή σου, τον γάμο σου, τα προβλήματα στον γάμο σου κτλ” συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

https://streamable.com/unsk7

Συμφώνησαν και οι δυο έπειτα πως το επάγγελμα ενός ηθοποιού είναι άκρως απαιτητικό σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη που επικρατεί πως ο ηθοποιός δουλεύει μόνο για λίγες ώρες μες στην ημέρα.

Το θέμα υγείας του Αντίνοου μονοπώλησε στη συνέχεια τη συζήτηση και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο ο ηθοποιός.

“‘Έπρεπε να απολογούμαι που δεν έχω μαλλιά”, εξήγησε ο Αντίνοος, αναφέροντας πως ο κόσμος έχει άποψη για τη ζωή των δημοσίων προσώπων και πως γίνεται κακός, όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει.

https://streamable.com/bd4hb

Άραγε ποια είναι η γνώμη της Κατερίνας για τα remake των σειρών που βλέπουμε στις μέρες μας και τι θα απαντούσε στην επιστροφή του “Εισαι το ταίρι μου”;

“Είμαι πολύ επιφυλακτική σε αυτό. Και πιστεύω πρέπει να ακολουθούμε την εποχή με τα τωρινά δεδομένα”, είπε.

“Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/cuz5u