Κατερίνα Στανίση: “Για να στηρίξεις μια σχέση πρέπει να είσαι εκεί, εγώ ήμουν στη δουλειά”
Ελλάδα

Κατερίνα Στανίση: “Για να στηρίξεις μια σχέση πρέπει να είσαι εκεί, εγώ ήμουν στη δουλειά”

Κατερίνα Στανίση: “Για να στηρίξεις μια σχέση πρέπει να είσαι εκεί, εγώ ήμουν στη δουλειά”

Στο “Καλύτερα δε γίνεται” και την Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Κατερίνα Στανίση.

“Σταρ δεν ένιωσα ποτέ. Θα μπορούσα αλλά δεν ήθελα να ξεχάσω από πού ξεκίνησα”, δήλωσε.

“Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε. Όταν κάποιος βλέπω ότι θέλει να με υποβιβάσει εκεί μιλάω ‘ινδιάνικα'” είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για το θέμα της μαρκίζας.

“Δεν με βοήθησε η Ρίτα Σακελλαρίου. Όσοι έρχονταν να την ακούσουν, άκουγαν και εμένα και τους άρεσε πολύ και μέσα από αυτό κέρδιζα”, είπε για τη μεγάλη τραγουδίστρια που υπήρξε και πεθερά της.

“Δεν είμαι αχάριστη αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα”, συμπλήρωσε.

“Ένιωσα πολύ τον ανταγωνισμό από άλλες τραγουδίστριες. Θέλουν να σε φάνε. Μια ζούγκλα είμαστε τελικά. Η κόντρα μου αρέσει κι εμένα, αλλά η καλοπροαίρετη. Όταν πας να μου κάνεις προσπέραση βάζω τα δυνατά μου. Δε βαδίζω πονηρά”, είπε.

“Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου έλεγε ‘Μην κάνεις διακρίσεις και όσο μπορείς να φεύγεις σιγά σιγά από τη νύχτα'”.

Τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή

“Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή η νύχτα. Δεν μπορούσα να έχω ένα φυσιολογικό ωράριο, μια σχέση. Για να στηρίξεις μια σχέση πρέπει να είσαι εκεί, εγώ ήμουν στη δουλειά”, ομολογεί αλλά παραδέχεται ότι δεν μετάνιωσε που δεν άλλαξε τον τρόπο ζωής της για να έχει προσωπική ζωή.

“Από μόνη μου κατάφερα κάποια πράγματα, ας πούμε να μην ξυπνάω το απόγευμα, να ξυπνάω μέρα, να πάω να ψωνίσω, να πάω λαϊκή, να γίνω άνθρωπος της ημέρας” είπε.

“Πολλές φορές έρχονταν για τη Στανίση και όχι για την Κατερίνα”, είπε και ομολόγησε ότι ο δύσκολος πρώτος γάμος της που απέτυχε έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

“Καλύτερα” ομολόγησε διότι όπως είπε η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με τίποτα.