Κατερίνα Στικούδη: Απάντησε στους haters που σχολιάζουν τα κιλά της
Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Απάντησε στους haters που σχολιάζουν τα κιλά της

Κατερίνα Στικούδη: Απάντησε στους haters που σχολιάζουν τα κιλά της

Η τραγουδίστρια ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται σχετικά με το σώμα της

Ένα από τα πιο sexy και καλογυμνασμένα κορμιά της showbiz διαθέτει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, χαλάρωσε και απόλαυσε το φαγητό που στερείται στο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου και γι αυτό πήρε κάποια παραπανίσια κιλά, τα οποία έσπευσαν να σχολιάσουν οι followers της.

Η ίδια παραδέχτηκε το γεγονός ότι έχει παχύνει, ωστόσο ήταν κάτι που το έκανε εις γνώσιν της, καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grande,  «το έκανα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν».

Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της δεν σταμάτησαν, με την ίδια να απαντά με βίντεό της στο Tik Tok, λέγοντας: «Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη».

https://streamable.com/vo7g0w