Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι έτοιμη να γίνω μάνα, αλλά όχι σύζυγος»
Ελλάδα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι έτοιμη να γίνω μάνα, αλλά όχι σύζυγος»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι έτοιμη να γίνω μάνα, αλλά όχι σύζυγος»

«Έβλεπα και την Κοντοβά και όλο αυτό το ταξίδι της και με την υιοθεσία και λέω, έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τα προσεχή επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια αναφερόμενη στο παράδειγμα της Χριστίνας Κοντοβά που έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα, μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει και εκείνη κάτι ανάλογο ή αλλιώς να γίνει όπως είπε η ίδια, «όχι “μαμά κοιλιάς” αλλά “μαμά αγκαλιάς”».

«Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη για να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη για να γίνω μάνα. Αν προέκυπτε ένα παιδάκι με… τρέλα. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς, το σκέφτομαι και αυτό, το σκέφτομαι πάρα πολύ. Έβλεπα και την Κοντοβά και όλο αυτό το ταξίδι της και με την υιοθεσία και λέω, έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο».

Ο γάμος δεν υπάρχει στο πλάνο της με την ίδια να σχολιάζει με χιούμορ: «Ο γάμος δεν υπάρχει σαν πλάνο. Με φαντάζεσαι εμένα με λευκό νυφικό σαν τούρτα;».