Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον Μάριο Πλωρίτη και τον κρυφό γάμο
Ελλάδα

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον Μάριο Πλωρίτη και τον κρυφό γάμο

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον Μάριο Πλωρίτη και τον κρυφό γάμο

"Αν τον γνώριζα 20 χρονών μπορεί να μην τον ερωτευόμουν..."

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” και μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για την πορεία της στον χώρο της 7ης τέχνης αλλά και τον έρωτά της για τον Μάριο Πλωρίτη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η πρώτη γνωριμία τους δεν ήταν στη σχολή, όπως πολλοί νομίζουν αλλά πολύ νωρίτερα. “Ήμουν μικρή ντυμένη μπιζέλι και ήρθε και μου τσίμπησε το μαγουλάκι. Γύρισε και είπε στη Λαμπέτη ‘κοίτα ένα γλυκό κοριτσάκι’. Εγώ ήμουν μωρό. Ο Μάριος με τη Λαμπέτη είχαν πάει να φωτογραφηθούν σε έναν φωτογράφο, όπου με πήγε και εμένα η μητέρα μου να με φωτογραφίσει για τα γενέθλιά μου. Το περιστατικό θυμάμαι μου το έλεγε η μητέρα μου.

Οι γονείς μου τον αγαπούσαν πολύ γιατί ένιωθαν πόσο βαθιά με αγαπούσε. Επειδή λοιπόν ήμουν μοναχοπαίδι ένιωθαν ασφάλεια που ήμουν μαζί του”, εξομολογήθηκε και συνέχισε: “Θέλαμε να είμαστε μόνο μαζί και με κανέναν άλλον. Αυτό είναι σπάνιο συναίσθημα.

Δεν λέγαμε ας πούμε να πούμε σε κάποιους φίλους να βγούμε το βράδυ… Θέλαμε να είμαστε μονίμως μόνοι μας. Αυτό διήρκεσε όλα αυτά τα υπέροχα 32 χρόνια. Έχω σκεφτεί κάτι πολλές φορές. Αν τον γνώριζα 20 χρονών και ήμουν κι εγώ 20 χρονών μπορεί και να μην τον ερωτευόμουν”.

Τέλος αναφερόμενη στην τελετή του γάμου τους που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Ρηγίλλης και παραδόξως παρέμεινε για ένα διάστημα κρυφός, αποκάλυψε: “Ήταν μια καθημερινή μέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Μετά το τέλος του μυστηρίου ο Μάριος πήγε να γράψει το άρθρο του στο Βήμα κι εγώ πήγα σε γύρισμα στη Λάμψη. Ο παπάς βλέποντάς μας να πηγαίνουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις απόρησε και μας ρώτησε ‘δηλαδή θα φύγετε χώρια;'”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: