Κάτια Ταραμπάνκο: “Το μυαλό του συντρόφου μου, μου κίνησε το ενδιαφέρον”
Ελλάδα

Κάτια Ταραμπάνκο: “Το μυαλό του συντρόφου μου, μου κίνησε το ενδιαφέρον”

Κάτια Ταραμπάνκο: “Το μυαλό του συντρόφου μου, μου κίνησε το ενδιαφέρον”

Η εμπειρία της στο GNTM και τα σχέδιά της για την υποκριτική

Πρώτη καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν απόψε η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η ίδια ανέφερε πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της στο reality μόδας.

Αν και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, δεν είχε ποτέ σκοπό να λάβει μέρος σε κάποιο παιχνίδι και η συμμετοχή της στο GNTM έγινε τυχαία.

Από εκεί βγήκε αρκετά σκληρή πράγμα που παρατήρησε και η μητέρα της, η οποία της είπε ότι πια δεν υπάρχει λόγος να έχει αυτήν τη στάση.

https://streamable.com/qqfn6

Μέσα στο παιχνίδι δεν έλειπαν οι κόντρες και πολλές φορές χαρακτηρίστηκε ως η κακιά του παιχνιδιού. Η ίδια δήλωσε πως δεν ήταν “κακιά”, απλώς είχε το μυαλό της στη νίκη αφού αυτός ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού.

Παρ΄όλα αυτά ήρθε κοντά με κάποια κορίτσια, δημιουργώντας την “κλίκα” Fantastic Five, και έχουν κρατήσει επαφές μέχρι και σήμερα.

https://streamable.com/71sq9

Η Ελεονώρα δεν μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για την τελευταία φωτογράφιση του τελικού, όπου εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής και της έκανε πρόταση γάμου.

Έχοντας μάθει να προσαρμόζεται ξεπέρασε εύκολα το αρχικό της σοκ και συνέχισε απτόητη στην τελευταία δοκιμασία που θα έκρινε το μέλλον της στο  παιχνίδι.

“Ναι οκ, σοκάρομαι, αλλά έχω μια δουλειά να κάνω”, ήταν η σκέψη της εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο, λέγοντας πως αυτό που την κέρδισε σε εκείνον είναι το μυαλό του.

Εξομολογήθηκε μάλιστα πως της αρέσει να περιποιείται τον άνδρα που βρίσκεται πλάι της, να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει.

Τέλος, αποκάλυψε και το όνειρό της να σπουδάσει μια μέρα υποκριτική στην Αμερική, αλλά προς το παρόν επικεντρώνεται στο παρόν και στην ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

https://streamable.com/wjo19