Καίτη Γαρμπή: Ετοιμάζει ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο για καλό σκοπό!
Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Ετοιμάζει ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο για καλό σκοπό!

Καίτη Γαρμπή: Ετοιμάζει ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο για καλό σκοπό!

Κάνουν επανεκτέλεση το τραγούδι “Κιβωτός”

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στο έργο της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν ξανά τη μεγάλη επιτυχία “Η κιβωτός” που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια το 1997 σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα, μέσω της προσωπικής της σελίδα στο Instagram, προέτρεψε τους θαυμαστές της να στείλουν φωτογραφίες τους για να δημιουργηθεί το βίντεο κλιπ της νέας εκτέλεσης του τραγουδιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι γονείς μας είναι η “Κιβωτός μας!” Και γι’ αυτο, παρ’ όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις που ζούμε, ο Αντώνης Ρέμος κι εγώ φτιάξαμε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Κιβωτός» που θα την ακούσετε σύντομα! Πήραμε την πρωτοβουλία και με τη δική σας συμβολή θα δημιουργήσουμε το music video μέσα από δικές σας αγαπημένες στιγμές με τους γονείς σας! Τα έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό Του Κόσμου, τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Ανέβασε την αγαπημένη σου φωτογραφία με τους γονείς σου με το hashtag #kivotos2020 και στείλτη μας στο e-mail: [email protected]! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: http://bit.ly/kivotos2020 Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου συνάδελφο @aremovic για την ευγενική συμμετοχή του όπως επίσης ευχαριστώ πολύ τους φιλους μας, τον @dromos89fm και το @mad_tv για τη στήριξη τους! #kivotos #kivotostoukosmou #panikplatinumhit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις

“Οι γονείς μας είναι η “Κιβωτός μας!” Και γι’ αυτο, παρ’ όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις που ζούμε, ο Αντώνης Ρέμος κι εγώ φτιάξαμε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Κιβωτός» που θα την ακούσετε σύντομα”, έγραψε η Καίτη στην ανάρτησή της και ευχαρίστησε τον Αντώνη για τη συνεισφορά του.

Το απόσπασμα της εκπομπής “Ευτυχείτε” με το ρεπορτάζ:

https://streamable.com/xti60x