Κι όμως! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύτηκε τον σκύλο της
Ελλάδα

Κι όμως! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύτηκε τον σκύλο της

Κι όμως! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύτηκε τον σκύλο της

Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα

Από εποχής My Style Rocks καταλάβαμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διαθέτει μία ανατρεπτική προσωπικότητα που δεν φοβάται και σίγουρα τολμά τα πάντα.

Όπως για παράδειγμα να παντρευτεί τον σκύλο της μέσα από συμβολαιογραφική πράξη.

Ναι, καλά ακούσατε. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παίκτρια του My Style Rocks μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης στα social media, στην οποία εξήγησε τους λόγους που προχώρησε στην ιδιόμορφη αυτή ένωση, όπου κύριος στόχος ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στα αδέσποτα.

“1η επίσημη τελετή συνένωσης αγάπης – ψυχών με διαφορετικά είδη ζώων στην Ελλάδα. Λίγα λόγια. Τι σημασία έχει που είμαι άνθρωπος και εσύ σκυλί; Μαζί σου γνώρισα την αληθινή , ανιδιοτελή αγάπη. Δεν σε γέννησα, δεν είσαι άνθρωπος, όμως, σε λατρεύω. Σε παντρεύτηκα με συμβολαιογραφική πράξη για να περάσουμε ενωμένες το μήνυμα πως σημασία δεν ε΄χει η ράτσα σας και πως οι φίλοι δεν αγοράζονται.  Θέλω να περάσουμε το μήνυμα μαζί, όλοι εσείς εκεί έξω να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο. Πεινούν, αισθάνονται και διψούν ακριβώς όπως εμείς. Τα κλουβιά έιναι γεμάτα. 2 εκατομμύρια καταγεγραμμένα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα και πόσα μη”.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🌈1Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΑΔΑ …. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ …. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΕΣΥ ΣΚΥΛΙ? ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ . ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ . ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΚΑΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ . ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ´ΡΑΤΣΑ ´ ΣΑΣ Κ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ . ΠΕΙΝΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ Κ ΔΙΨΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ !!! ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ . 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΟΣΑ ΜΗ … ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ Κ ΤΗΝ ΙΟΘΕΣΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ @roula_mandelou_st_couture @vag_papajim @weddingbox.gr @kkoliousis Κ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ 🤍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις