Κλέλια Πανταζή: Το throwback στιγμιότυπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000
Ελλάδα

Κλέλια Πανταζή: Το throwback στιγμιότυπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000

Κλέλια Πανταζή: Το throwback στιγμιότυπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000

Ήταν μόλις 15 ετών τότε

Μία νοσταλγική αναδρομή έκανε σήμερα η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την πιο ένδοξη στιγμή της καριέρας της.

Η πρωταθλήτρια στην ρυθμική γυμναστική έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ και κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.

20 χρόνια μετά και για εκείνη είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα από τότε. Θυμάται ακόμα την απογοήτευση που ένιωσε για το «χρυσό» που δεν κατέκτησαν αλλά δηλώνει πως αν γινόταν θα ξαναζούσε αυτή την μεγαλοπρεπή εμπειρία παρά τις θυσίες και τις αμέτρητες ώρες προπονήσεως.

«Υπάρχουν μέρες, σαν τη σημερινή, που λες αποκλείεται να έχει περάσει τόσος καιρός, αφού τα θυμάμαι όλα σαν να τα έζησα χθες. Κι όμως… Έχουν περάσει 20 χρόνια, από την μέρα που με το εθνόσημο στο μανίκι, στο μακρινό Sydney, υπό την μουσική του The Wall και των «Παιδιών του Πειραιά» οι έξι μας τότε μαζί με τις προπονήτριες μας γράψαμε ιστορία».

«Είναι αλήθεια.. θέλαμε να τα πάμε καλύτερα.. θέλαμε να φέρουμε το χρυσό.. είχαμε δουλέψει άπειρες ώρες για μια σωστή εκτέλεση και οτιδήποτε λιγότερο φάνταζε αποτυχία και δεν μας άξιζε…»

«20 χρόνια μετά.. (το γράφω και δεν το πιστεύω..) πιο ώριμη από ποτέ.. το ξαναζούσα όλο αυτό.. από την αρχή.. αρκεί να ήταν η Άννα και η κυρία Ελένη εδώ», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπάρχουν μέρες, σαν τη σημερινή, που λες αποκλείεται να έχει περάσει τόσος καιρός, αφού τα θυμάμαι όλα σαν να τα έζησα χθες..! Κι όμως.. Έχουν περάσει 20 χρόνια, από την μέρα που με το εθνόσημο στο μανίκι, στο μακρινό Sydney, υπό την μουσική του «The Wall» και των «Παιδιών του Πειραιά» οι έξι μας τότε.. μαζί με τις προπονήτριες μας γράψαμε ιστορία.. Είναι αλήθεια.. θέλαμε να τα πάμε καλύτερα.. θέλαμε να φέρουμε το χρυσό.. είχαμε δουλέψει άπειρες ώρες για μια σωστή εκτέλεση και οτιδήποτε λιγότερο φάνταζε αποτυχία και δεν μας άξιζε.. Γι’ αυτό και τα κλάμματα και η απογοήτευση.. Τότε.. Είναι δύσκολο να είσαι μόλις 15 χρόνων και να πρέπει να το διαχειριστείς όλο αυτό.. Κι όμως πήραμε Ολυμπιακό μετάλλιο και κλαίγαμε, γίναμε Ολυμπιονίκες και δεν μπορούσαμε να το χαρούμε.. 20 χρόνια μετά.. (το γράφω και δεν το πιστεύω..) πιο ώριμη από ποτέ.. το ξαναζούσα όλο αυτό.. από την αρχή.. αρκεί να ήταν η Άννα και η κυρία Ελένη εδώ.. ——————————————————————— 🔙 #20years #olympicgames #sydney2000 #rhytmicgymnastics #olympicmedalist #olympics #teamhellas #ensemblegreek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) στις