Κλέλια Ρένεση: “Δεν έχει αξία να έχω εγώ ένα τυχερό, υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν”
Ελλάδα

Κλέλια Ρένεση: “Δεν έχει αξία να έχω εγώ ένα τυχερό, υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν”

Κλέλια Ρένεση: “Δεν έχει αξία να έχω εγώ ένα τυχερό, υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν”

Η κόρη της έγινε ενός έτους και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ενός έτους γίνεται σήμερα η κόρη της Κλέλιας Ρένεση, της τηλεοπτικής “Καίτης Κίτσο” από τη “Μουρμούρα” και η ηθοποιός έκανε μια πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα ανάρτηση.

Πέρα από το να δηλώσει πόσο ευτυχισμένη είναι για τη μητρότητα, έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Κοραλίας.

«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα κ περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα κ με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα.

Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σε αυτό το ταξίδι. Κ όλους εσάς για τις ευχές.

Δεν έχει αξία όμως να ‘χω εγώ ένα τυχερό κ υγιές κ δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς ή από αγάπη κ η καρδιά τους γεμίζει φόβο.

Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κ αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά.

Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Όπως κ να χει, δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα.

Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους κ η μόνη παρακαταθήκη.

Τα σέβη μου κ “τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα/ Ό,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενας χρονος απο τη μερα που γεμισαμε κοράλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολη της ζωης μου περασα κ περνω τεστ σαν γιγαντια κυματα κ με λαχταρα περιμενω τα επομενα. Ευχαριστω αυτους που ηταν στο πλαι μου σ αυτο το ταξιδι. Κ ολους εσας για τις ευχες. Δεν εχει αξια ομως να χω εγω ενα τυχερο κ υγιές κ δυνατο παιδι, οταν τριγύρω τα παιδια του κοσμου υποφερουν, λιμοκτονουν, ορφανευουν απο γονεις η απο αγαπη κ η καρδια τους γεμιζει φοβο. Η ευχη μου σημερα που ο ηλιος της κορης μου κλεινει μια στροφη, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, οπως τους αξιζει και να χει κ αυτη χιλιαδες παιδια για συντροφια. Αλλιως ετσι οπως την κοβω, θα παλευει μια ζωη για να τα σωσει. Οπως κ να χει , δυναμη σε ολες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λαμπουν, σε οσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρουμενα. Εκει ειναι η αξια. Αυτος ειναι ο χρυσος. Αυτη επρεπε να ειναι η μοναδα μετρησης του χρυσου του κρατους κ η μονη παρακαταθήκη. Τα σεβη μου κ «τα φτερα μου ανοιγω στον αερα Οτι απομενει απ τη ζωη ειναι μια μερα»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις