Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξαφνικό ταξίδι στο Παρίσι – Η γευσιγνωσία χαβιαριού σε ένα από τα πιο περιζήτητα γαλλικά εστιατόρια
Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξαφνικό ταξίδι στο Παρίσι – Η γευσιγνωσία χαβιαριού σε ένα από τα πιο περιζήτητα γαλλικά εστιατόρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξαφνικό ταξίδι στο Παρίσι – Η γευσιγνωσία χαβιαριού σε ένα από τα πιο περιζήτητα γαλλικά εστιατόρια

Χρυσή μια κουταλιά χαβιάρη

Στο Παρίσι βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έγινε μαμά ενός αγοριού.

Η παρουσιάστρια που απέχει από την τηλεόραση λόγω της γέννησης του παιδιού της ταξίδεψε μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα και ανέβασε φωτογραφίες από το γεύμα της σε ένα από τα περιζήτητα γαλλικά εστιατόρια για το χαβιάρι τους.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε, πρόκειται για το Caviar Kaspia, με παραρτήματα εντός κι εκτός Ευρώπης, που άνοιξε το 1927 και μυεί όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα στο καλό και αυθεντικό χαβιάρι.

Ανάμεσα στα πιάτα που δοκίμασε ήταν και ο νορβηγικός σολωμός (21 ευρώ το πιάτο) αλλά και ψητή πατάτα με χαβιάρι.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα 30 γραμμάρια χαβιαριού (περίπου μία κουταλιά της σούπας) κοστίζουν 60 ευρώ.