Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάστασή του σήμερα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε;
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάστασή του σήμερα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάστασή του σήμερα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε;

Ο δικηγόρος του μίλησε στο Tlive

Τα νεότερα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το φρικτό τροχαίο ατύχημα μετέφερε μέσα από την εκπομπή Tlive ο δικηγόρος του παρουσιαστή.

«Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, από το τραγικό βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων το 2017, ο Κωνσταντίδος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχουμε βελτίωση και στο νοητικό επίπεδο και στο κινητικό. Δίνει έναν αγώνα μνα κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτό τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγος του κατά τρόπο συγκλονιστικό και βεβαίως, με αφορμή την βελτίωση της υγείας του Κωνσταντίνου, εκ μέρους του ίδιου, της οικογένειας του και κυρίως του ανήλικου παιδιού του θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς κυρία Στεφανίδου γιατί από την πρώτη στιγμή σταθήκατε δίπλα του, βοηθήσατε με πολλούς τρόπους την οικογένεια» υπογράμμισε ανέφερε ο Αγαμέμνων  Τάτσης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχοντας δει τον πρώτο καιρό τον παρουσιαστή δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι θα βελτιωθεί η κατάστασή του, όπως εξομολογήθηκε.

«Ξέρω κάποια πράγματα, έχουνε περάσει χρόνια, έχει δοθεί ένας κολοσσιαίος αγώνας. Όταν τον είχα δει εγώ και μου έλεγε η σύζυγος του, η Εβελίνα ότι “εγώ θα βρω τρόπο, θα κινήσω γη και ουρανό, θα κάνουμε τα πάντα με τους γιατρούς, τις φυσικοθεραπείες και τις επεμβάσεις για αν γίνει καλά” δεν ήθελα να την πληγώσω αλλά, έχοντας δει την κατάσταση του Κωνσταντίνου, είχα σκεφτεί μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανέλθει ποτέ. Ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του και πραγματικά εγώ ήμουν πεποισμένη ότι ο άνθρωπος αυτός θα έμενε για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα , χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να εκφραστεί, με ελάχιστη αίσθηση της πραγματικότητας και χωρίς να μπορεί να κινηθεί»