Ο Κωνσταντίνος Κουφός και οι REC μιλούν στο Znews για τους στόχους της νέας χρονιάς
Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Κουφός και οι REC μιλούν στο Znews για τους στόχους της νέας χρονιάς

Ο Κωνσταντίνος Κουφός και οι REC μιλούν στο Znews για τους στόχους της νέας χρονιάς

Το νέο έτος ήρθε και όλοι αφού κάνουμε τον απολογισμό για το 2018, θέτουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας για το 2019. Ένα βιβλίο με 365 λευκές σελίδες έχει ανοίξει μπροστά μας και εμείς πρέπει να τις γεμίσουμε με στιγμές.

Κύριο μέλημά μας και ευχή όλων είναι να έχουμε υγεία, τόσο εμείς, όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εν συνεχεία καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, γιατί η αλήθεια είναι πως κανένα 2019 δεν θα μας φέρει τίποτα, αντιθέτως εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε στη ζωή μας όσα πραγματικά θέλουμε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Πλούταρχος μας μιλά για τα αγαπημένα του Χριστούγεννα

Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Κουφό και τους REC λίγο πριν βγουν στην σκηνή και μας μίλησαν για το τι γεύση τους άφησε το 2018 και τι θέλουν για το 2019. Δείτε τι είπαν στο ZNEWS.

Κωνσταντίνος Κουφός

Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Κουφό, ο οποίος μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι του στο Yton, όπου εμφανίζεται φέτος κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και μας μίλησε για το δικό του 2018, αλλά και για όσα θέλει το 2019.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια της γιαγιάς του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος και ευχήθηκε υγεία, τύχη και ευημερία για το νέο έτος.

Διαβάστε ακόμη: Η Μελίνα Ασλανίδου μας αποκαλύπτει πως ήταν τα παιδικά της Χριστούγεννα

REC

Οι REC μας καλωσόρισαν σε μια από τις συναυλίες τους στο Περιστέρι, όπου ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις επιτυχίες τους. Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το συγκρότημα, διότι η Ξένια ήταν στο Survivor, όποτε αναγκαστικά έκαναν για πρώτη φορά ένα μικρό break από τις υποχρεώσεις τους, κάτι που έδωσε περισσότερο χρόνο στον Άρη να απολαύσει την αγκαλιά της κόρης του.

Αυτό ζήτησε και για το 2019, ενώ η Ξένια χαρακτήρισε το 2018 ως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της και ανέφερε πως είναι σίγουρα χαρούμενη που φεύγει. Τέλος, ο Mike τόνισε πως το 2018 του δίδαξε πολλά και θέλει με το νέο έτος περισσότερη ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσει το συγκρότημα τις επιτυχίες του.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα του Ηλία Βρεττού.