Κωνσταντίνος Παντελίδης: Υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή κάνει τα δικά του βήματα

Τον γνωρίσαμε ως «Νίνο» πριν λίγα χρόνια. Ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Παντελίδη, ο Κωνσταντίνος, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία μόλις στα 18 του χρόνια.

Ο τραγουδοποιός έχει ήδη εκπλήξει ευχάριστα με τα πρώτα δείγματα τραγουδιών του, το «Κάνε Αυτό Που Θέλεις» και το «Με Θες Ακόμα», που κυκλοφόρησαν αυθόρμητα μέσα στην καραντίνα και συγκέντρωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο views έκαστο.

Το λαϊκό μουσικό ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο και την Τρίτη 28 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης υπέγραψε δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music, στην οποία τον υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του».

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Παντελίδη από την Cobalt Music θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου.