Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά θα παντρευτεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά θα παντρευτεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά θα παντρευτεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Σε ένα από τα… αιώνια αναπάντητα ερωτήματα αναγάγεται πλέον η ερώτηση στο αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο Κωνσταντίνος, λίγες εβδομάδες μετά την αυλαία του «Έλα Χαμογέλα» για τη φετινή σεζόν, μίλησε στο okmag.gr και τον Γρηγόρη Μπάκα για το τηλεοπτικό του μέλλον, το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε ένα Survivor All Star αλλά και το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας στο “Έλα Χαμογέλα”, γιατί έχουμε δέσει πια σαν ομάδα. Πήγαμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για την επόμενη σεζόν κανείς δεν ξέρει. Είναι όλα πολύ ρευστά στην τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι με τη Σίσσυ, είναι προτεραιότητα. Είμαστε σαν οικογένεια».

Όσον αφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δήλωσε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για να κάνω οικογένεια. Αν προκύψει ένα παιδί στην πορεία παντρεύεσαι. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Υπάρχει σαν σκέψη και μου έρχεται ωραία εικόνα όταν το σκέφτομαι».

Για το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε ένα Survivor All Star: «Θα το σκεφτόμουν. Είμαι σε μία εκπομπή και δεν είναι σωστό και επαγγελματικό να τα παρατήσω όλα για να πάω στο Survivor. Αν έρθει αυτή η στιγμή του χρόνου και είναι όλα ιδανικά γιατί όχι;».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο okmag.gr