Κώστας Αρζόγλου: Η γνωριμία με την Παξινού, η αγοροφοβική Βουγιουκλάκη και η τολμηρή θαυμάστρια!
Ελλάδα

Κώστας Αρζόγλου: Η γνωριμία με την Παξινού, η αγοροφοβική Βουγιουκλάκη και η τολμηρή θαυμάστρια!

Κώστας Αρζόγλου: Η γνωριμία με την Παξινού, η αγοροφοβική Βουγιουκλάκη και η τολμηρή θαυμάστρια!

"Θέλω να παίξω τον Αϊνστάιν", δήλωσε στον Κώστα Τσουρό

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα, δε γίνεται!” για τους γάμους του, τα λάθη που έκανε με τις γυναίκες, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό ακραίου θαυμασμού από θαυμάστριά του.

Αρχικά, ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι του λείπει η υποκριτική, ενώ έκανε μερικές αποκαλύψεις για την προετοιμασία που κάνει πριν αναλάβει έναν ρόλο.

“Συχνά μετατρέπομαι σε αυτό που πρόκειται να παίξω”, δήλωσε και με αφορμή την εμφάνισή του που θυμίζει τον Αϊνστάιν, ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε σχετικά και εκείνος παραδέχτηκε: “Θέλω να παίξω τον Αϊνστάιν”.

“Ο αθλητισμός με έστειλε στο να γίνω ηθοποιός”, παραδέχτηκε αμέσως μετά, ενώ περιέγραψε πώς από ένα ψέμα των γονιών του για να μην γίνει ηθοποιός αγάπησε το θέατρο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Κατίνα Παξινού που έγινε με αφορμή τον εγγονό της, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον οδήγησε στο Εθνικό Θέατρο.

Τι δήλωσε για τις γυναίκες και τους χωρισμούς του από τις συζύγους του;

Ακόμα, ο Κώστας Αρζόγλου εξήγησε τον λόγο που δεν μπόρεσε ποτέ να παντρευτεί τη μητέρα της κόρης του, ενώ μίλησε και με τα α καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, Έλενα Ακρίτα.

“Στην αρχή με είχαν ιντριγκάρει διάφορα σωματικά προσόντα”, δήλωσε για εκείνη, ενώ αναφέρθηκε στην ευφυΐα της.

“Καλά κάνει”, δήλωσε για τις κόντρες της, τονίζοντας ότι συμφωνεί μαζί της.

“Με την Αλίκη κάθε βράδυ βγαίναμε και ήταν αγοραφοβική”, δήλωσε, περιγράφοντας πώς σε μία έξοδό τους τους πλησίασε μία θαυμάστριά του και τον φίλησε στο στόμα.

“Υπήρξαν σχέσεις με διάσημες που τις κρατήσαμε κρυφές”, παραδέχτηκε στη συνέχεια.

“Θα προσπαθούσα να μην κάνω το ίδιο λάθος”, δήλωσε στο τέλος για τους γάμους του, ενώ τόνισε ότι με τον τρόπο του τους έχει ζητήσει συγγνώμη.

Η συνέντευξή του:

https://streamable.com/iku7t